Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Nuppineuloilla merkittävä kaupunkikartta

Alkaen: 39,90 €
Sis. alv
-15,00 %
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tyylikäs ja upea seinäkartta kaupungista, johon olet tutustunut ja josta on tullut suosikkikohteesi. Karttaan voit merkitä nuppineuloilla mielenkiintoiset, jo tuntemasi paikat. Kaunis sisustuselementti olohuoneesi tai työpaikkasi seinääsi koristamaan.

* Pakolliset kentät

39,90 €
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Anna ystävällesi lahjaksi tyylikäs ja erilainen seinäkoriste, joka pitää sisällään ainutlaatuisia muistoja ja kokemuksia sekä tulevia seikkailuja! Pin City -kaupunkikarttaan merkitset pienellä nuppineulojen avulla mielenkiintoiset kohteet, joissa olet jo käynyt tai joihin ehkä myöhemmin haluat tutustua. Nämä pienet pisteet voivat olla merkkeinä paikoista, joista on jäänyt kauneimpia kokemuksia mieleen ja joita voisi käydä katsomassa uudelleenkin. Kiinnitä myös säilyttämäsi kohteiden pääsyliput ja muut mielenkiintoiset tiedot nuppineuloilla tähän upeaan karttaan ja voit aina palata muistelemaan käyntejäsi niissä!

Ihana lahja usein suurkaupungeissa kävijälle. Aina ei voi matkustaa paikan päälle, mutta tämän kartan avulla on mahdollista tehdä mielikuvitusretkiä rakastamiinsa paikkoihin - milloin tahansa. Kartta on valmistettu ihastuttavan pehmoisesta villasta ja on kooltaan 20 x 18 x 81 cm.

Tuotetiedot

Nuppineuloilla merkittävä kaupunkikartta Berliini, Pariisi, New York tai Lontoo

  • Mitat: 20 x 18 x 81 cm
  • Materiaali: Villa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-02-17T02:17:18+00:00