Tarvitsetko apua?

Nuhanenä munanerottelija

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässä hauska ja tarpeellinen lahja kotikokille: ”Nuhanenä”-kannu erottelee kätevästi kananmunan valkuaisen keltuaisesta ja on suunniteltu siten, että valkuainen valuu ”Nuhanenästä” kuin limanuljaska ikään. Keltuainen taas jää kannuun ja se voidaan käyttää niin ikään ruoan valmistukseen. Kannu on valmistettu kestävästä keraamisesta savesta ja se onkin erinomainen lisä jokaiseen keittiöön. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta esimerkiksi kokkausta harrastavalle puolisollesi tai sukulaiselle – varma lahjaonnistuminen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikki leipurit ja kokkajat tietävät tämän ongelman: lukuisat ruokalajit ja leipomukset vaativat kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottamista toisistaan. Esimerkiksi marengin valmistamiseen tarvitaan vain valkuainen ja esimerkiksi italialaisiin gnocchi-taikinamykyihin vain keltuainen. Kananmunien erotteleminen ilman apuvälineitä on kuitenkin hankalaa ja vaatii harjoittelua, ja sotkuistakin se on.

Nyt ei tarvitse enää stressata munien erottelemisen takia. Tämä kätevä apuväline nimittäin tekee erottelun puolestasi siististi, ja tehtäväksesi jää vain huolehtia, että rikot munan tähän ”Nuhanenä”-kannuun siten, että keltuainen ei rikkoudu. Kun kallistat kannua, valkuainen valuu kannun sisällä olevan siivilän läpi ”Nuhanenän” sieraimista pois ja keltuainen jää kannuun. Kädet pysyvät puhtaina, erottelu onnistuu varmasti – ja on tietenkin myös äärimmäisen humoristista puuhaa, sillä näyttää aivan siltä kuin ”Nuhanenästä” valuisi räkää. Kokkaamisen ei tarvitse olla ryppyotsaista ja tämä apuväline tekee siitä entistäkin rennompaa ja hauskempaa.

Nuhanenä on valmistettu keraamisesta savesta ja kestää käyttöä vuosikaudet. Tilaakin nyt tämä hauska esine lahjaksi lähipiirisi innokkaalle kotikokille, ystävälle tuparilahjaksi tai vaikkapa omaan kämppään muuttavalle sukulaislapselle. Toimii totta kai myös omaan keittiöön ostettuna!

Tuotetiedot

  • materiaali: keramiikka
  • mitat: 8 cm x 14 cm
  • sisältää kahvan
  • ei sovellu konepestäväksi
2021-01-18T21:37:55+00:00