Tarvitsetko apua?

Nimikoitu sammakko-helistin

32,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Sammakko-helistin helisee ja vinkuu, kun lapsi pitää ja heiluttelee sitä käsissään. Sammakon hauskat värit innostavat lasta leikkimään ja kokeilemaan miltä lelu tuntuu. Lelu soveltuu hyvin pienelle lapselle, joka vasta opettelee käyttämään aistejaan ja kokeilee esineitä vielä vähän haparoivin ottein. Houkuttelevat värit ja sammakon leppoisa ilme huvittavat lasta ja myös aikuista. Helistimen keskellä on sammakon keskiruumiina toimiva puinen rengas, johon tilauksen yhteydessä kirjoitetaan haluttu nimi. Tilaa nimelle on kymmenen merkin verran. Tilaa tämä ihastuttava sammakko-helistin pienokaiselle, joka vasta opettelee tunnistamaan esineitä ja värejä.

32,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Helinää ja vinkunaa kuuluu tästä sammakko-helistimestä, kun sitä heiluttaa tai puristelee. Kauniit värit ja hauska muoto houkuttavat lasta ja aikuista leikkimään tällä lelulla. Pienen lapsen uteliaisuus herää, kun aikuinen vähän ensin auttaa helistämään ja puristamaan lelua siten, että lelusta kuuluu mielenkiintoisia ääniä. Tällä lelulla on tärkeä rooli siinä, että vauva oppii pitelemään turvallisesti esineitä ja ehkä sen sekä yksilöllisen nimiöinnin ansiosta lelu tullaan myös säilyttämään muistojen laatikossa siihen asti, kun lapsi kasvaa aikuiseksi. Muistojen laatikko on ihana avata vuosien kuluttua ja nähdä, millä tavaroilla sitä on pienenä leikkinyt.

Kun lelussa on kirjoitettuna lapsen nimi, on myös aikuisten helpompi löytää lelun oikea omistaja. Joskus, kun lapsia on koolla monta yhtä aikaa, saattavat lelutkin mennä siinä vähän sekaisin. Nimiöity lelu ei häviä niin helposti kuin nimetön lelu. Tilaa nyt yksilöllinen sammakko-helistin tyttö- tai poikavauvalle ja auta vauvaa näin oppimaan erilaisten materiaalien tuntu käsissä ja innostumaan erilaisista äänistä. Sammakko-helistin on hieno ja käytännöllinen lahja pienille lapsille!

Tuotetiedot

Nimikoitu sammakko-helistin

  • soveltuu vauvojen leikkikaluksi
  • tilattavissa yksilöllisesti nimikoituna (ei erikoismerkkejä)
  • lelu vinkuu ja helisee
  • materiaalit: kangas ja puu
2020-11-30T20:53:57+00:00