Tarvitsetko apua?

Nimikko Lohikäärme

19,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Voit tilata tämän tai vastaavan tuotteen kumppanimme YourSurprise kautta

Kesytetty hirviö, joka kulkee pienen leikkijän mukana helposti. Kestävä ja kaunis lelu, jonka saat nimettyä valintasi mukaan. Värikäs vedettävä lohikäärme, joka on ehdoton suosikki syntymäpäivälahjaksi kaikille pienille naperoille.

Tälle tuotteelle ei ole saatavilla vaihtoehtoja.

* Pakolliset kentät

19,90 €

Kuvaus

Tämä perässä vedettävä pieni lohikäärme on yhtä hyvin koulutettu ja yhtä tottelevainen kuin kultainen noutaja. Sen pyörät kulkevat sujuvasti lattapinnalla ja suun on hymyssä sen sijaan, että tämä pikku hirviö syöksisi tulta. Värikäs lemmikki lohikäärme kauniin vihreä ja sen punaiset selkäsuomut ja keltaiset pilkut saavat tämän monsterin näyttämään vähemmän pelottavalta.

Kun tilaat lohikäärmeesi, niin muista lisätä tilaukseen, mitä haluat siihen kaiverrettavan. Voit antaa lelulle oman lapsesi nimen tai vaikkapa lempinimen. Toisaalta voit antaa lapsesi itse nimetä uusi lemmikkinsä haluamallaan tavalla.

Tämä kestävä ja kaunis lelu on oivallinen lahja omalle tai kummilapselle niin syntymäpäiväksi kuin vaikka joulunakin. Erittäin merkityksellisen lahjasta tekee, että lohikäärme on erityisesti nimetty lahjan saajaa varten. Tästä lelusta on iloa todella pitkään.

Tuotetiedot

Nimikko Lohikäärme

  • Pakkaussisältö:
  • Suloinen perässä vedettävä lohikäärme talutushihnalla ja kumipyörillä
  • Materiaali: puu
  • Mitat: n. 15 x 13 x 5.5cm (hihnan pituus n. 56cm)
  • Väri: monivärinen
  • Personointi: Ole hyvä, älä käytä erikoismerkkejä
2019-04-26T06:02:46+00:00