Tarvitsetko apua?

Nimikko Kilpikonna

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kestävä ja kaunis kilpikonna-lelu, jonka saat nimettyä haluamallasi tavalla. Värikäs vedettävä kilppari on jokaisen kummitädin ja -sedän, vanhempien ja isovanhempien valinta pienille muksuille, jotka ovat löytäneet kävellen ja juosten leikkimisen ilot.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hiljaa kiiruhtaen hyvä tulee. Tarina jäniksen ja kilpikonnan juoksukilpailuista on monelle meistä entuudestaan tuttu. Nyt pääset kilpailuun mukaan oman kilpikonnasi kanssa. Tämä perässä vedettävä herttainen kilpikonna kiitää sujuvasti omistajansa mukana hihnassa. Värikkäin kukkasin koristeltu sininen ja vihreä kilpikonna on mieluinen leikkikalu muksuille, jotka ovat juuri löytäneen tavaroiden työntämisen ja vetämisen ilon. Pikku kilpparin suloinen hymy kutsuu kanssaan leikkimään.

Kun tilaat kilpikonnasi, niin muista lisätä tilaukseen, mitä haluat siihen kaiverrettavan. Voit antaa lelulle oman lapsesi nimen tai vaikkapa lempinimen. Toisaalta voit antaa lapsesi itse nimetä uusi lemmikkinsä haluamallaan tavalla.

Tämä hurmaava kilpikonna ihastuttaa syntymäpäiväsankaria taatusti jo tullessaan esiin paketista. Eikä kestä kauaa kun kilpikonna saa kyytiä pienen ihmisen vetäessä uutta lelu-lemmikkiä pitkin lattiaa.

Tuotetiedot

Nimikko Kilpikonna

  • Pakkaussisältö:
  • Sievä perässä vedettävä kilpikonna talutushihnalla ja kaiverruksella
  • Materiaali: puu
  • Mitat: n. 17.5 x 11 x 5cm (hihnan pituus n. 60cm)
  • Väri: monivärinen
  • Personointi: Ole hyvä, älä käytä erikoismerkkejä
2020-12-01T04:05:32+00:00