Tarvitsetko apua?

Nessin perhe -keittiövälineet

37,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tähän hauskaan keittiövälinesarjaan on hauskasti sisällytetty niin isä-Nessi, äiti-Nessi kuin vauva-Nessikin, jotka yhdessä muodostavat täydellisen perheen – sekä itse asiassa myös kaluston teen keittämistä ja muita kokkauspuuhia varten. Osta omaksi tai lahjaksi ystävällesi koko Loch Nessin ihastuttava hirviöperhe!

Other customers bought

Kuvaus

Oletko ihannoinut mystistä Loch Nessin hirviötä jo pienestä pitäen? Nyt sinulla on koittanut mahdollisuus kerätä koko värikäs perhe saman katon alle kotiisi! Nessin perhe -keittiösarja sisältää siivilän eli isä-Nessin, kauhan eli äiti-Nessin sekä teehauduttimen eli vauva-Nessin. Yhdessä Nessit muodostavat upean, käyttökelpoisen sarjan, joka varmasti auttaa sinua ruoanlaitossa.

Kukapa ei haluaisi omaa Loch Nessin hirviötä ja vielä omaan keittiöönsä? Nyt sinulla on upea tilaisuus päivittää kokkausvälineesi upealla tavalla! Muista myös ystäviäsi sekä perheenjäseniäsi, sillä tämä lahjaidea saa varmasti hymyn monenkin suulle.

Kaikki Nessit on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä silikonista ja suurin niistä eli isä-Nessi on kooltaan 11,5 x 11,5 x 30 cm. Samaan pakettiin kuuluvat myös äiti- sekä vauva-Nessi, jotka mahtuvat kätevästi isä-Nessin sisälle, pienentäen säilytykseen tarvittavaa tilaa. Osta omasi jo tänään!

Tuotetiedot

Nessin perhe -keittiövälineet

  • Setti sis. siivilän, kauhan sekä teehauduttimen
  • Materiaali: kovetettua nylonia, silikonia
  • Mitat: Suurin osa eli siivilä 11,5 x 11,5 x 30 cm
2023-11-29T16:05:22+00:00