Tarvitsetko apua?

Nessie-liemikauha

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämän hauskan Nessie-liemikauhan ansiosta alkavat sopat ja keitot maistua entistä paremmalta! Kun kattilassa liikehtii Loch Nessin hirviön tapainen otus, ei siinä voi muuta kuin hymyillä ja ottaa hirviötä kaulasta kiinni ja laittaa soppaa lautaselle. Soppakauha sopii erityisen hyvin lapsiperheisiin, joissa lapset ja lapsenmieliset mielellään näkevät ruokapöydässä hauskaa vaihtelua. Vaikka keitto pysyisikin samana, hauska liemikauha tekee aterioinnista hauskempaa. Tilaa nyt Nessie-liemikauha lahjaksi siskon tai veljen perheelle tai vaikka omaan kotiin, jos keittoruokailussa tarvitaan vähän lisää hauskuutta!

Other customers bought

Kuvaus

Ohukaisia paistaessa tämä Nessie-kauha on oivallinen apuväline. Voit ottaa taikinaa valmiiksi kauhaan ja jättää kauhan seisomaan lautaselle. Kauha pysyy hyvin pystyssä siinä olevien neljän jalan voimin. Kun on seuraavan lätyn paistamisen aika, sopiva määrä taikina odottaa jo vuoroaan ja lättyjen teko sujuu mukavasti. Nessie-liemikauhan korkeus on noin 26 senttimetriä ja kauhaosan halkaisija noin kymmenen senttiä. Kauhaosaa voi käyttää hyvin myös pienenä kulhona, kun se seisoo jaloillaan pöydällä. Kulhossa voi sekoitella kätevästi maustesekoituksen keittoa varten ja lisätä sen suoraan keittoon kauhan kera. Keiton päälle on mukava laittaa koristeeksi tuoretta persiljaa tai ruohosipulia silputtuna ja kun ne valmistelee keiton kypsyessä ja laittaa Nessie-kauhaan odottamaan tarjoilua, hoituu esille laittaminen helposti Nessien kanssa.

Kauhakin voi olla suloinen, sen tämä ihana Nessie-liemikauha todistaa. Seisoo Nessie sitten pöydällä tai on se sitten käytössä liemikauhana, kaunis katseenvangitsija se on joka tapauksessa. Tilaa nyt Nessie-soppakauha ilahduttamaan keittoruokailua tai jälkiruokana tarjoiltavan marjakiisselin annostelua. Nessie-kauhan värinä on pirteä turkoosi ja se sopii hyvin myös boolikauhaksi.

Tuotetiedot

Nessie-liemikauha

  • seisova kauha, jolla neljä jalkaa
  • materiaali: kovetettu nylon
  • tiskikoneenkestävä
  • mitat: 26,5 x 11 x 9 cm
2023-09-25T08:30:56+00:00