Tarvitsetko apua?

Neljä väritettävää pöytätablettia

23,90 €
Sis. alv
- +
Itseväritetyt kattaustabletit tuovat hienon säväyksen illallispöytään. Jokaisen vieraan voi huomioida henkilökohtaisella viestillä tai lempivärein maalatulla koristeella. Pakkauksessa on neljä valkoista, puuvillasta valmistettua kattaustablettia, joissa on harmaalla painetut ääriviivakuvat lautasesta, veitsestä, haarukasta ja lusikasta. Mukana toimitetaan myös kymmenen kankaalle soveltuvaa kynää, joilla kattaustableteihin voi piirtää, kirjoittaa ja värittää halutun kuvion tai viestin. Käyttökerran jälkeen tabletit voi pestä pesukoneessa ja ne ovat valmiit uusia piirroksia ja käyttökertaa varten. Loistava lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Näihin väritettäviin kattaustableteihin voi kirjoittaa vaikkapa illan ruokalistan tai niissä voi olla illan teemaan sopivia tekstejä. Tableteissa oleviin lautasiin voi maalata vaikka eri maiden lippuja, jos tarkoituksena on seurata illan aikana euroviisuja tai urheilukilpailua. Syntymäpäivillä voivat täytetyt vuodet olla piirrettynä tai myös vuosien varrella tapahtuneita muistoja voi kirjoittaa näihin hauskoihin kattaustabletteihin. Ehkä vieraatkin haluavat illan aikana lisätä sitten muiston tai pari, kunhan ovat ensin itse hauskoja muistoja lukeneet!

Itsekoristellut kattaustabletit tuovat huomattavasti enemmän tunnelmaa juhliin kuin valmiina ostetut. Kymmenen mukana toimitettavan, erivärisen kangaskynän avulla voidaan loihtia tunnelmalliset ja juuri kyseiseen juhlaan sopivat kattaustabletit. Juhlien jälkeen nämä tabletit voidaan pestä ja ne ovat sen jälkeen valmiina taas uutta käyttöä varten. Saattaa tosin olla, että illan aikana mahdollisesti tulleita uusia taideteoksia ei raskikaan pestä pois vaan tabletit jäävät muistoksi ihanasta illasta! Tilaa tämä neljän kattaustabletin setti kotiisi tai lahjaksi sellaiselle, joka rakastaa järjestää juhlia ja luoda kaunista tunnelmaa ympärilleen!

Tuotetiedot

Neljä väritettävää pöytätablettia

  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Konepestävä, 40 asteen pesuohjelma
  • Mitat: 47 x 33 cm
  • Toimitukseen sisältyy kymmenen väritykseen soveltuvaa kynää
2021-01-16T15:43:36+00:00