Tarvitsetko apua?

Natura hyvinvointilahjapakkaus

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Anna ystävällesi, kumppanillesi tai perheenjäsenellesi lahjaksi paketillinen hyvinvointia, nautintoa ja hyvää mieltä. Natura hyvinvointilahjapakkaus sisältää itsensä huoltamisen tärkeimpiä esineitä: kampoja, harjoja, hierontavälineitä, kosmetiikkaa ja kauneudenhoitotuotteita, kaikki luonnonmukaisia ja ihania hemmotteluvälineitä. Tämä terveyttä ja hyvinvointia huokuva lahjapakkaus toimitetaan kauniissa puusaavissa. Ihana lahja esimerkiksi jouluksi tai läheiselle ihmiselle kertomaan, kuinka tärkeä tämä on. Natura hyvinvointilahjapakkaus – tilaa heti ja nosta lahjan saajan mielialaa.

Other customers bought

Kuvaus

Haetko kivaa lahjaideaa, joka hemmottelisi saajaansa, huoltaisi tämän kehoa ja mieltä ja toimisi rentouttavana arjen piristäjänä, mutta et halua antaa lahjakorttia – se ei olisi mielestäsi tarpeeksi huomioon ottavaa tai henkilökohtaista. Tämä Natura hyvinvointilahjapakkaus on vastaus etsintääsi: se toimii kokonaisvaltaisena wellness-pakkauksena ja sen sisältämien välineiden ja kosmetiikkatuotteiden käyttäminen kotona on helppoa ja vaivatonta. Kerrassaan täydellinen paketti vaikkapa hitaisiin viikonloppuaamuihin, lomapäiville tai juhlapyhien ratoksi.

Upeassa puusaavissa toimitettava Natura hyvinvointilahjapakkaus sisältää hiustenhellimiseen tarkoittuja kampoja ja harjoja, ihanan pehmoisia pyyhkeitä ja peilin, manikyyriin ja kynsien huoltoon soveltuvan kynsiharjan, kasvojen hoitoon sopivan kuorintaharjan sekä hierontahansikkaan, jolla avataan jumissa olevat paikat ja kellistetään kehon kolotukset. Lisäksi pakkaus sisältää paketillisen ihanaa ja luonnonmukaista saippuaa.

Tämä on jokaisen naisen toivelahja, joka totisesti tulee tarpeeseen. Kukapa ei toivoisi pientä hemmotteluhetkeä arjen keskelle häätämään kiirettä ja kehon jännitystiloja. Tämä wellness-lahja on täysin luonnonmukainen ja maanläheinen kehon- ja mielenhoitopaketti, joka varmasti ilahduttaa kiireen lomassa. Anna lahjaksi tyttöystävälle tai vaimolle, sukulaiselle tai kollegalle, ja hän voi viettää ihania wellness-päiviä tämän miellyttävän lahjan kanssa.

Tuotetiedot

  • Pakkaus sisältää peilin, hiusharjan, pyyhkeen, 120 grammaa saippuaa, kynsiharjan, kasvoharjan ja hierontahansikkaan
  • Pakkaus toimitetaan hienossa puuämpärissä, mitat 17 cm x 22 cm
2023-02-06T23:50:24+00:00