Tarvitsetko apua?

Nalle pehmolelu-kuumavesipullo

25,90 €
Sis. alv
- +
Tämä nalle lohduttaa, lämmittää ja lievittää vatsakipujakin. Uskallamme lahjat.fi-toimituksessa ennustaa, että tästä lämpöisestä halilelusta muodostuu nopeasti lapsen mielipehmolelu. Nallun salaisuus on sen vatsassa lepäävä kahdeksan desin kuumavesipullo, joka tekee nallesta kirjaimellisesti kuuman halattavan. Tämä karhunen tuudittaa lapsen uneen, lohduttaa sairastavaa pienokaista ja rauhoittaa mieltä. Osta nyt omalle lapsellesi, sukulaistytölle tai -pojalle tai ystävien jälkikasvulle joulu- tai syntymäpäivälahjaksi – aivan ihana lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pikkulapsen parhaimpia ja uskollisimpia ystäviä ovat pehmolelut, ja lapsella saattaakin olla lukuisia halinalleja, -pupuja ja -sammakoita, joista on toki aina valittava se mieleisin. Tämä ”Nalle” pehmolelu ilmoittautuu kisaamaan paikasta lapsen lempileluna, ja sillä on eräs piilevä etu muihin pehmoleluihin verrattuna: Nallen vatsaan on piillotettu kahdeksan desin vetoinen kuumavesipullo, joka täytettynä kuumalla vedellä säilyy pitkään lämpimänä ja tekee nallen halimisesta erityisen rentouttavaa ja mukavaa touhua.

”Nalle” pehmolelu-kuumavesipullo on aivan mahtava tuote lapselle: se lievittää esimerkiksi vatsakipuja ja flunssaoireita mukavasti lämmöllään – lapsi voi halata nallea ja tuntea tukalan olonsa hieman paremmaksi. Sen lämpö rauhoittaa myös nukkumaan menevää pienokaista ja tuudittaa tämän turvallisesti uneen. Ja onhan 35 sentin pituinen nalle myös aivan mahtava halikaveri, jota kelpaa retuuttaa ja rakastaa – täysin vastustamaton pehmolelu ehdottomasti.

Nallen pintakangas on irrotettavissa ja pestävissä ja 100-prosenttisesta polyesterista valmistettuna se tuntuu halattaessa erityisen pehmeältä ja miellyttävältä. ”Nalle” pehmolelu-kuumavesipullo onkin mainio ja huomaavainen lahja kenelle tahansa pikkulapselle, omalle jälkikasvulle, sukulaislapselle tai ystävien perheeseen. Tilaa nyt joulupakettiin tai syntymäpäiväjuhliin – täysosumalahja!

Tuotetiedot

  • pituus: 35 cm
  • kuumavesipullon tilavuus 8 dl
  • kaulaliinan värivaihtoehdot: punainen, vihreä
  • materiaali: 100% polyesteri

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-23T00:10:11+00:00