Tarvitsetko apua?

Nalle lasten ruokailuvälinesetti kaiverruksella

49,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässäpä ruokailuvälineet oikeaan sudennälkään – tai pitäisikö sanoa, karhunnälkään! Kun lapsen päivällinen tarjoillaan ”Nalle” ruokailuvälineiden kanssa, lapsi syö mielikseen ja viihtyy ruokapöydässä – niin hauska ja henkilökohtainen setti tämä on. Jokaiseen setin sisältämään ruokailuvälineeseen kaiverrutetaan lapsen nimi, ja näistä muodostuvatkin varmasti lempiastiat lapselle. Tilaa nyt lahjaksi esimerkiksi sukulaislapselle, lapsenlapselle tai omalla jälkikasvulle. Erinomainen lahjaidea ja lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus. Makoisia ruokailuhetkiä!

* Pakolliset kentät

49,90 €

Other customers bought

Kuvaus

”Nalle” ruokailuvälinesetti kaiverruksella on aivan paras lahjaidea nuorelle ruokailijalle. Kaikilla meistä on varmasti yhä tallessa ensimmäinen veitsemme ja haarukkamme, ja miksi et siis antaisi läheiselle lapselle, lapsenlapselle tai omalla jälkikasvulle tätä kaunista ja arvokkuutta henkivää ruokailuvälinesettiä lahjaksi. Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruokailuvälineet säilyvät sukupolvelta toiselle ja muodostuvat ajan myötä ihanaksi lapsuusmuistoksi. ”Nalle” ruokailuvälinesetti sisältää veitsen, haarukan, ruokalusikan sekä teelusikan, ja astiat toimitetaan kauniissa ja värikkäässä lahjapakkauksessa. ”Nalle” ruokailuvälineitä voi säilyttää siinä vastaisuudessakin, ja ne pysyvät varmasti pitkään uuden veroisina.

Ja toki ”Nalle” ruokailuvälineet piristävät ja helpottavat lasten ruokailuhetkiä muutenkin. Jos lapsellasi on hankaluuksia ruokapöydässä tai ruoan syömisessä, nämä hänen omaa nimeään kantavat pikkuveitset ja -haarukat tulevat varmasti hyvään tarpeeseen j helpottavat ruokailukokemusta. Ruoka alkaa yhtäkkiä maistua, kun lapsi hoksaa, että hän voi käyttää syömiseen aina omaa nimeään kantavia välineitä. Jokaiseen ruokailuvälineeseen kaiverretaan pienen aterijoitsijan nimi, ja kaiverruksen tekstisisältö määritellään oheisen tilauslomakkeen kautta.

Tilaa nyt nämä komeat ja kauniit ruokailuvälineet lahjaksi tärkeälle lapselle. Mahtava lahjaidea ja takuuvarma paketti esimerkiksi joululahjaksi tai syntymäpäiväksi.

Tuotetiedot

"
  • setti sisältää veitsen, haarukan, teelusikan ja ruokalusikan
  • toimitetaan värikkäässä lahjapakkauksessa
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • väri: hopea
  • mitat: 16 cm / 17 cm / 16 cm / 13 cm (haarukka / veitsi / ruokalusikka / teelusikka)
  • soveltuu konepestäväksi
  • kaiverrus: enintään 12 kirjainta, ei erikoismerkkejä
"
2023-02-09T04:12:08+00:00