Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel
  10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
  EARLY10

  Naisten t-paita vapaavalintaisella kuvalla

  Alkaen: 19,90 €
  Sis. alv
  - +

  Toimitusaika: Varastossa

  Tässäpä hauska ja mutkaton lahjaidea naiselle. Kaunis ja hyvin istuva t-paita viimeistellään omavalintaisella kuvapainatuksella. Tästä lahjasta voikin tehdä aivan lahjan saajan – tai antajansa – näköisen. Valitsetko romanttisen kuvan tyttöystäväsi paitaan? Vai onko lahja tulossa hyvälle ystävälle hauskalla kaverikuvalla varustettuna? Tämä t-paita on monipuolisesti räätälöitävissä oleva lahjaidea ja helppo annettava vaikka ihan arkipäivän hauskana huomionosoituksena. Tilaa heti ja ilahduta tällä kivalla lahjalla.

  * Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

  Kuvaus

  Meillä kaikilla on sydämissämme ja muistoissamme erityisiä hetkiä, joita olemme viettäneet erityislaatuisten ihmisten kanssa. Usein nämä muistot on myös tallennettu valokuviin. Nyt tämä hauska lahja mahdollistaa sen, että kannamme näitä hetkiä ja välähdyksiä myös konkreettisesti sydämiemme päällä – valkoiseen t-paitaan painettuna. Tämä t-paita on naisten mallia, ja se onkin erinomainen lahja esimerkiksi tyttöystävälle tai vaimolle. T-paita on mutkaton annettava missä tahansa tilanteessa, vaikka arkipäivän huomionosoituksenakin.

  Paidan kuva on korkealaatuinen ja kestävä väripainatus, ja kuva asemoidaan paitaan oheisen tilauslomakkeen kautta. Kuvapainatus tekeekin tästä t-paidasta muokattavissa olevan ja henkilökohtaisen lahjan, jonka antamismahdollisuudet ovat rajattomat. Ehkä haluat painaa paitaan valokuvan itsestäsi ja parhaasta ystävästäsi jossain erityisessä ja hauskassa tilanteessa? Tai sitten painatat mahdollisimman edustavan ja hyvän näköisen kuvan itsestäsi ja annat paidan tyttöystävällesi. Toki voit myös heittäytyä humoristiseksi, kaivaa albumistasi hillittömimmän ja epäonnistuneimman otoksen, painaa sen paitaan ja antaa bestiksellesi. Voitte nauraa yhdessä, kuinka kelvottomia kuvia sitä tuleekin joskus otetuksi.

  Paitatilauksessa on lisäksi tekstinpainatusmahdollisuus, eli voit tehostaa kuvan tunnelmaa nasevalla lausahduksella tai vaikkapa ystäväsi lempinimellä. Tilaa heti tämä mutkaton lahja tärkeälle ihmiselle.

  Tuotetiedot

  • paidasta useita kokovaihtoehtoja
  • värillinen kuvapainatus, tekstinlisäämismahdollisuus
  • materiaali: 100 % polyesteri
  • konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä

  Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

  2018-11-16T09:22:32+00:00