Tarvitsetko apua?

Nahkaranneke nimikirjaimilla

49,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Tässä hieno ja elegantti lahja kaikille herrasmiehille. Tyylikäs ja ajaton nahkaranneke sopii käytettäväksi tilanteessa kuin tilanteessa ja lisää pukeutumiseen ripauksen ainutlaatuisuutta ja persoonallisuutta. Nahkaranneke on aitoa lehmännahkaa, ja sen pituus on käyttäjänsä ranteen mukaisesti säädettävissä. Tämän huikean lahjaidean täydentävät kaksi kaiverruslaattaa, joihin on mahdollista kaiverruttaa lahjan saajan nimikirjaimet – tai mitä muuta mieleen tuleekaan. Täysin vastustamaton lahja esimerkiksi aviomiehelle syntymäpäivänä tai vastavalmistuneelle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vaatteet herrasmiehen tekevät – vai miten kuuluikaan vanha sananlasku? Miesten pukeutumisessa on taas trendikästä näyttää klassiselta ja ajattomalta gentlemannilta, ja mikäpä sopisikaan tyylikkääseen asukokonaisuuteen paremmin kuin tämä upea ranneke. Se suorastaan kruunaa herrasmiehen tyylin ja lisää siihen persoonaa, ainutlaatuisuutta ja terää. Nahkaranneke on aina moderni lisä perinteiseenkin pukeutumistyyliin.

Tämä nahkaranneke on aitoa lehmännahkaa, ja se koostuu kahdesta toisiinsa punotusta säikeestä. Rannekkeen lukitusmekanismi on säädeltävissä ja voitkin pidentää tai lyhentää ranneketta käyttäjän ranteeseen sopivaksi. Rannekkeen maksimipituus on 19 senttimetriä. Nahka on käsitelty kulutusta ja käyttöä kestäväksi, ja käsittely lisääkin huomattavasti rannekkeen ikää. Siististi pidettynä tämä ranneke kestää isältä pojalle ja onkin sikälikin arvokas esine.

Tästä nahkarannekkeesta tekee erinomaisen lahjaidean mahdollisuus kaivertaa saajan nimikirjaimet rannekkeen teräslevyihin. Voit persoinoida rannekkeen juuri lahjan saajan näköiseksi, ja toki mielikuvitus on rajana sille, mitä kahteen teräslevyyn kaiverretaan. Vanhemmalle herrasmiehelle sopivat nimikirjaimet rannekkeeseen erinomaisesti, nuoremmalle miehelle ehkäpä etunimi tai jopa lempinimi. Sinä päätät.

Nahkaranneke kaiverruksella on erinomainen lahjaidea miehelle, ja se nostaakin varmasti lahjan saajan tyylin seuraavalle tasolle. Anna esimerkiksi aviomiehellesi huomaavaiseksi syntymäpäiväyllätykseksi tai opiskelijalle valmistujaislahjaksi.

Tuotetiedot

  • materiaali: suojakäsitelty lehmännahka, kaiverruslaatat ruostumatonta terästä
  • väri: musta
  • rannekkeen pituus säädeltävissä
  • rannekkeen koko: leveys: 1,4 cm, pituus 19 cm
  • kaiverruslaattojen koko: 1,5 cm x 1,5 cm, kaiverruksen pituus max 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2021-09-23T14:15:41+00:00