Tarvitsetko apua?

Muumi teesihti

21,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Käy Muumilaaksoon – teehetki on nyt täydellinen. Muumipeikko seisoo tämän metallisen teesihdin päällä ja valvoo lempeästi, kun uutat teesi sihdin läpi. Toki voit laittaa sihtiin myös vaikkapa piparminttua ja muita yrttejä tai esimerkiksi kahvinporoja – toimii varmasti ja ihan kuuma juoma valmistuu tuota pikaa. Muumi teesihti on virallinen lisenssituote, ja toimiikin ensiluokkaisena lahjaideana vaikkapa sukulaislapselle, miksi ei myös varttuneemmalle Muumi-fanille. Osta nyt!

Other customers bought

Kuvaus

Muumipeikko on vaeltanut kauaksi Muumilaaksosta – seisomaan tämän teesihdin päälle ja pitämään teen uuttamista silmällä. Kyseessä on tietenkin aito Muumi-lisenssituote ja arvokas lahjaidea moneen tilanteeseen. Kokeile vaikkapa syntymäpäiväpakettiin, joululahjaksi tai vaikkapa ystävänpäiväksi tyttöystävälle.

Nämä Tove Janssonin luomat sympaattiset ja syvällisen viisaat Muumi-hahmot lainaavat nyt habituksensa tälle kauniille ja kätevälle keittiötarvikkeelle. Metallista valmistettu sihti asetetaan juomamukin päälle siten, että sihtiosa painuu veden pinnan alle. Voit hauduttaa sihdin kautta itsellesi tietenkin herkullista vihreää tai mustaa teetä, mutta myös yrttijuomaa esimerkiksi mintusta ja inkivääristä – tai myös hyvää ja tuoretta kahvia. Teesihti on äärimmäisen kätevä käyttää ja helppo puhdistaa käytön jälkeen, aivan ehdottoman tarpeellinen lisävaruste keittiöön.

Muumi teesihti on tietenkin loistava lahja perheen pienimmille Muumi-faneille ja teenjuojille, ja tee onkin terveellistä, joka päivä nautittavaa juomaa myös lapsille. Varttuneemmat Muumien ystävät pitävät varmasti niin ikään tästä kauniista keittiötavarasta – Muumi-lahjaa kelpaa kaikille!

Lisää teehetkeen ripaus Muumitalon taikaa tällä ihanalla esineellä. Tilaa lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta läheistä ihmistä tällä kauniilla lahjalla. Tyytyväisyys on taattu, kun paketista paljastuu rakastettava Muumipeikko.

Tuotetiedot

  • virallinen lisenssituote
  • materiaali: metalli
  • pituus: 15 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-26T17:44:08+00:00