Tarvitsetko apua?

Mustachifier tutti viiksillä

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Hetkinen, mitä ihmettä täällä nyt tapahtuu? Vauva makaa kiltisti sängyssä mutta hänelle on kasvanut yön aikana viikset! Ei hätää, kyse on Mustachifier tutista, jonka muovikehyksiin on kiinnitetty hienot aatelistyyliset tekoviikset. Kun vauva pitää tuttia suussaan, näyttäisi kuin hänen ylähuultaan koristaisi komea karvoitus. Erinomainen ja kevytmielinen lahjaidea pikkulasten vanhemmille, ja lahjan saajien hyvä huumorintaju on tietysti iso plussa. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta tämä hilpeä kasvokarvoitus!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lapset kasvavat niin nopeasti – tai tässä tapauksessa ainakin heidän viiksensä! Mustachifier tutti viiksillä on humoristinen ja hilpeä pikkulasten tarve-esine, joka tietysti toimii mainiosti tuttina mutta lisää keitokseen oman vastustamattoman charminsa muhkeiden tekoviiksien muodossa. Kun lapsi pitää tuttia suussaan, näyttää erehdyttävästi siltä, että hän on kasvattanut salamannopeasti melkoisen hienot kalapuikkoviikset. Kuinka tyylikästä ja

Mustachifier onkin aivan mahtava lahjaidea ja hersyvän hauska tuliainen esimerkiksi pikkuvauvan nimijuhliin tai ristiäisiin. Tunnelma kevenee taatusti, kun lahjapaketista paljastuu näin komea naamakarvoitus. Ehdottoman suositeltava lahja kaikille huumorintajuisille vanhemmille! Tutti on valmistettu myrkyttömästä silikonista ja viiksien muovikehys on niin ikään turvallista muovimateriaalia. Mustachifier onkin hersyvä naurupakkaus ja kätevä lastenhoitotuote samassa tuuheassa paketissa.

Mustcahifier on newyorkilaisen Fctry-yrityksen lastenvaate- ja oheistuotetavaramerkki. Fctry julkaisee monia humoristisia ja hauskoja mutta yhtä aikaa tarpeellisia tuotteita tuteista vaatteisiin ja silmälaseihin. Tämä tutti onkin myös trendikäs ja cool tuote, ja se toimiikin takuuvarmasti annettavana keille tahansa vanhemmille. Osta nyt tämä hauska paketti lahjaksi esimerkiksi sisaruksesi lapselle tai ystäväpariskunnalle ja lisää aina tervetullutta huumoria lapsiperheen arkeen.

Tuotetiedot

  • materiaali: BPA-vapaa silikoni (tutti), muovi (kehys)
2021-01-16T12:13:39+00:00