Tarvitsetko apua?

Muovicooleri viinipullolle

9,90 €
Sis. alv
- +
Aktiivijäähdytin on jokaisen viinin ystävän luottotuote, joka kulkee kätevästi mukana vaikkapa romanttiselle piknikille tai ystävien puutarhajuhliin. Lämmin viini ei ole kenenkään mieleen. Tämän kätevän aktiivijäähdyttimen avulla voit nauttia juomasi nautinnollisen kylmänä, juuri niin kuin se on tarkoitettukin nautittavaksi. Jäähdytetty juomanautinto lisää hieman luksusta elämään ja tekee tärkeistä hetkistä vielä hieman parempia. Tämä viilentäjä viilentää viinin viidessä minuutissa ja sen voi napata helposti mukaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs viininjäähdytin ihastuttaa ja tekee juhlajuomasta entistä nautinnollisempaa. Tämä lahjaidea sopii monenlaiseen makuun ja erityisesti heille, jotka arvostavat korkealaatuista juomanautintoa tilanteessa kuin tilanteessa. Kaunis tuote on paitsi silmää hivelevä näky, myös käytännöllinen ja tarpeellinen luottotuote kaikille viinin ystäville. Hanki esimerkiksi lahjaksi hääparille, ja voit sujauttaa pakettiin jäähdyttimen lisäksi pullollisen hyvää viiniä. Uuteen asuntoon muuttavalle tämä lahjaidea on varmasti mieleen, jokaisessa kodissa tulisi olla tämä tarpeellinen apuväline.

Aurinkoisina kesäpäivinä on mukavaa istuskella ulkona, mutta juomat lämpenevät harmillisen nopeasti. Aktiivijäähdyttimen avulla juhlajuomat maistuvat aina siltä miltä niiden kuuluukin ja ilonpito jatkuu takuuvarmasti iltaan saakka. Elämän pienet yksityiskohdat ovat usein niitä tärkeimpiä ja ne tekevät tärkeistä hetkistä merkityksellisiä. Viinijäähdytin saa varmasti juhlakansan hyvälle mielelle.

Valitse mieleisesi juoma, nappaa viinijäähdytin kainaloon ja bileet voivat alkaa kuumimpanakin kesäpäivänä! Romanttisella piknikillä viileä ja virkistävä viini saa varmasti positiivista huomiota ja treffikumppani ansaittuja lisäpisteitä. On turhaa tehdä kompromisseja juomavalinnoissa, kun ratkaisu on näin helppo ja vaivaton! Anna lahjaksi jotain kaunista, käytännöllistä, joka kestää ja jota voi käyttää aina uudelleen.

Tuotetiedot

  • sopii 0,7 –1,0 litran pulloille
  • kylmentää viinin 5 minuutissa
  • pitää viinin kylmänä yli tunnin ajan
  • kestävä ja uudelleenkäytettävä
2020-11-25T23:08:34+00:00