Tarvitsetko apua?

Muovicooleri juomapullolle

7,90 €
Sis. alv
- +
Nyt voit saada aina kylmää juotavaa, sillä se on jokaisen kesälomalaisen perusoikeus! Tämä hauska ja vitsikäs cooleri jäähdyttää pullon viidessä minuutissa ja säilyttää viileytensä tuntikausia. Laitatpa cooleriin sitten vissyä, limonadia tai olutta, ihana kesävirvoke on aina kylmää ja virkistää hellekelillä! Toimii kylmäkallen tavoin – laitat vain coolerin pakastimeen ja kiedot jäähtyneen coolerin lempijuomasi ympärille. Hauska lahjaidea kesälomalaiselle, aviosiippalle, piknik-intoilijalle tai mökkilaiskottelijalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kesä on kohta täällä – ja sen myötä piknikit, grillijuhlat, mökki-illat, puistottelut ja muut ihanat kesäaktiviteetit. Kyllä siinä lomalaisen mieli virkistyy, kun voi viimeinkin viettää aikaa ulkosalla. Mutta juomien täytyy totta kai olla kylmiä ja moinen on kesäkuumalla ja auringon porottaessa ongelma.

Tämä juomacooleri ottaa haasteen vastaan ja viilentää ansaittuja löhöpäiviä viettävän kesälomalaisen juomat nopeasti ja tehokkaasti. Cooleri toimii kuin kylmäkalle – ensin se sijoitetaan kylmenemään pakastimeen, sitten kylmä cooleri kiedotaan juoman ympärille ja eipä aikaakaan, kun juomapullo on kylmennyt virkistävän raikkaaksi. Ja cooleri ei tyydy yhteen pulloon: se säilyttää kylmyytensä tuntikausia ja viilentää vaikka korillisen limonadia – yhden pullon kerrallaan. Esimerkiksi mökin pienestä jääkaapista tämä kätevä tuote vapauttaa tilaa pelkällä olemassa olollaan, sillä enää ei tarvitse varastoida juotavia jääkaappiin. Ne voidaan yksinkertaisesti viilentää juomakelpoisiksi coolerin avulla.

Sanomattakin lienee selvää, että tämä cooleri on välttämätön lahjahankinta kesälomalaiselle – kuvittele esimerkiksi kumppanisi ilahtunut ilme, kun hän saapuu viimeisen työpäivän jälkeen kotiin ja eteispöydällä odottaa ihana cooleri kesäpäiviä varten. Osta nyt tämä kiva ja mutkaton lahja läheiselle ihmiselle, ystävälle tai sisarukselle. Varma lahjaidea!

Tuotetiedot

  • max 0,5 litran pulloille
  • viilentää pullon viidessä minuutissa
  • säilyttää kylmyytensä tuntikausia
2021-01-23T11:42:33+00:00