Tarvitsetko apua?

Munixwood puinen rannekello nahkarannekkeella

89,90 €
Sis. alv
- +
Tämä rannekello on upea lahjatavara ja kerrassaan luksushenkinen lahja kaikille tyylitietoisille ja luontohenkisille. Tässä eteläsaksalaisen Munixwood-pajan rannekellossa yhdistyvät ekologisuus, trendikkyys ja suunnittelun luovuus ainutkertaisella tavalla. Nahkaranneke on miellyttävän tuntuinen kädessä ja näyttötaulua koristaa yksityiskohtainen saksanhirvimotiivi. Puu on materiaalina hengittävä ja luonnollinen, ja tämä kello näyttääkin ranteessa katseet vangitsevalta. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa arvokkaaksi ja persoonalliseksi lahjaksi kenelle tahansa, myös edustavaksi liikelahjaksi tai kollegalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä aikarauta ei missään nimessä ole aikansa elänyt! Saksalaisen Munixwood-valmistajan rannekello on niin tyylitietoinen, trendikäs ja rohkea, että lahjana se kääntää niin miesten kuin naistenkin päät, kenelle tahansa lahjan annatkin. Munixwood rannekelloissa on eittämätöntä charmia.

Kellon suunnittelussa yhdistyvät luovuus ja ekologisuus ainutlaatuisella tavalla. Kellon materiaalina on bambu, ja kellotauluun on lisätty luontohenkinen saksanhirvimotiivi koristeeksi. Ranneke on lehmännahkaa, ekologista, kestävää ja kädessä miellyttävän tuntuista. Ranneke on säädettävissä ja itse kello kestää vesiroiskeet. Puu on myös kevyttä: et edes huomaa, kuinka kello makaa ranteellasi – paitsi kun on aika tarkistaa, paljonko se on! Jokainen Munixwood kello on myös ainutlaatuinen, sillä puun pinnassa esiintyy luonnollisia sävyvaihteluita.

Munixwood on Baijerissa, Etelä-Saksassa päämajaansa pitävä kellovalmistaja, jonka filosofiana on tehdä puisia trendikelloja tiedostaville ja luontoa rakastaville asiakkaille. Vuonna 2009 perustettu Munixwood on jo noussut Saksassa kymmenen suurimman kellovalmistajan joukkoon, ja jatkaa oman näkemyksensä mukaisten tuotteiden valmistamista menestyksekkästi.

Tilaa heti tämä trendikäs rannekello esimerkiksi kumppanillesi arvokkaaksi ja arvostustasi osoittavaksi lahjaksi. Sopii myös virallisempiin tilanteisiin, kuten vaikkapa työtoverille tai bisneskumppanille.

Tuotetiedot

  • kvartsi
  • roiskeenkestävä
  • rannekkeen leveys 2,4 cm, kellotaulun halkaisija 4,4 cm
  • bambu (kellotaulu), lehmännahka (ranneke)
  • Puu on luonnontuote, jossa esiintyy luontaisia sävyvaihteluita
2021-01-20T02:14:00+00:00