Tarvitsetko apua?

Munankeltuaisen erotin Fisu

10,90 €
Sis. alv
- +
Monissa ruoka- ja leivontaohjeissa neuvotaan erottelemaan kananmunan valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Useat tekevät erottelun siirtämällä kananmunan keltuaista kuoren puolikkaalta toiselle, valkuaisen valuessa kulhoon ja keltuainen jäädessä kuoreen. Toisinaan tämä erottelu onnistuu hyvin, toisinaan vähän heikommin. Usein erottelua tekee vielä kiireessä ja epäonnistumiseen ei oikein olisi aikaa. Tämän munankeltuaisen erottimen avulla erottelu käy nopeasti ja helposti. Kananmuna rikotaan kulhoon ja kalanmallisen erottimen avulla keltuainen imaistaan kädenkäänteessä talteen. Tilaa tämä keittiön pieni ihme leipomista helpottamaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Silikoninen munankeltuaisen erotin tekee valkuaisten ja keltuaisten erottelusta lapsenleikkiä. Kun raaka kananmuna on rikottu kulhoon, keltuaisen erotinta puristetaan kevyesti ja erottimen suu painetaan keltuaisen päälle. Sen jälkeen puristusta vähennetään ja kalanmuotoinen erotin imaisee keltuaisen sisäänsä. Näin keltuaiset ja valkuaiset on helppo erotella ja käyttää erikseen ruoka- ja leivontaohjeiden mukaisesti. Valkuaiset vatkataan usein kovaksi vaahdoksi ja vaahto kuohkeuttaa kakkuja ja vaahdosta tehdään marenkeja ja vaikka mitä muuta! Keltuaiset sopivat vaikkapa vanhan ajan vaniljakastikkeen tai suklaakiisselin valmistukseen.

Keltuaisen erotinta on helppo käyttää, vaikka käsien motoriikka olisi syystä tai toisesta heikentynyt ja mieli tekisi leipoa ja kokata aivan kuten ennenkin. Oranssi kala pysyy hyvin kädessä ja sen käyttö on yksinkertaista. Kun ensimmäisen kerran käyttää tätä leivontaa helpottavaa keltuaisen erotinta, sen jälkeen ei halua keltuaisia enää muulla tavalla erotellakaan. Kananmunan keltuaisen erotin on käytännöllinen ja arkea helpottava lahja aivan jokaiseen keittiöön. Tilaa nyt pieneksi lahjaksi vaikka ystävän nimipäivänä tai äidille ja anopille leipomista helpottamaan.

Tuotetiedot

Munankeltuaisen erotin Fisu

  • Materiaali: silikoni
  • Mitat: 4 x 9,5 x 6,2 cm
  • Väri: oranssi
2020-11-25T22:36:48+00:00