Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Muki omalla valokuvalla

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Omavalintaisella valokuvalla varustettu kahvikuppi tuo roppakaupalla iloa arkisiin aamuihin. Valitse mukin kylkeen hauskin lomamuisto, kuva rakkaasta ihmisestä tai jotain erityistä, jonka tiedät tuovan hymyn lahjansaajan huulille. Valokuvallisesta mukista on moneksi, vain oma luovuus on rajana lahjaa suunniteltaessa! Täydellinen lahjaidea tärkeälle ystävälle, perheenjäsenelle tai oikeastaan kenelle tahansa, kuka juo mielellään kahvia tai teetä.

* Pakolliset kentät

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Hauskoista muistoista ei kertakaikkiaan saa tarpeekseen, mutta usein käy niin, että digiajan valokuvat hukkuvat laitteen muistin loputtomaan kuvavirtaan. Pelasta erityinen muisto ainutlaatuisella tavalla ja yllätä ystäväsi kahvikupilla, jonka kyljessä itse valittu kuva! Kuvamuki on persoonallinen lahja, joka tuo iloa arkipäivään aamuisesta kahvikupillisesta iltateehen.

Mukista omalla valokuvalla on moneksi, se voi olla huumorilahja, muistoesine, perhevalokuva, tai ehkä sinulla on joku erityisen onnistunut lempivalokuva, jonka haluat tavalla tai toisella kotiin esille. Yllätä rakkaasi romanttisella mukilla, jossa on paras yhteinen kuvanne. Isovanhemmat varmasti ilahtuisivat lastenlastensa kuvilla varustelluista kahvikupeista?

Valokuvamuki tuo iloa myös työpaikalle, ja vie kahvitauolla ajatukset stressavista työasioista, siihen mikä elämässä oikeasti on tärkeää, ikimuistoisiin hetkiin hyvien ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Keraaminen muki on tukeva ja kestävä, ja valokuva on painettu mukin kylkeen erinomaisen laadukkaasti. Kahvikuppi ajatuksella valitulla henkilökohtaisella valokuvalla on odottamaton mutta hauska lahjaidea, joka sopii kaikille!

Tuotetiedot

  • Materiaali: Keramiikka
  • Mitat: Korkeus n. 9 cm, Ø 8 cm
  • HUOM! Ei kestä astianpesukonetta!
2023-12-10T10:10:25+00:00