Tarvitsetko apua?

Muki C8H10N4O2 – Kofeiini

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä muki on täydellinen lahja kaikille kahvin ystäville, sillä mukin kyljestä löytyy kofeiinin kemiallinen kaava. Maaginen kofeiinin kaava on tunnettu kahvinjuojien keskuudessa ja antaa taatusti hauskan nörttimäisen ja pätevän tunteen käyttäjälleen. Hanki uusi suosikkimuki opiskelijaboksiin tai ota mukaan töihin ja näytä, kuinka fiksu olet!

Other customers bought

Kuvaus

1,3,7-trimetyyliksantiini -2,6-dioni – tai puhtaalla suomen kielellä: Kofeiini! Tämän parempaa mukia ei kahville kerta kaikkiaan löydy ja siitä kertoo selkeästi myös mukin kyljessä oleva kofeiinin kaava. Tämä on tyylipuhdas muki, joka sopii ihanteellisesti kaikille kahvin ystäville ja tietenkin myös aivan jokaiselle kemiasta ja kaavoista pitävälle nörtille.

Mitäkö tämä muki kertoo? Sen syvällisin tarkoitus ei suinkaan ole päteä mutkikkaalla kaavalla vaan perimmäinen viesti on pohjaton rakkaus kahviin ja sen alkulähteeseen kofeiiniin! Lisäksi tämä muki kofeiinin kemiallisella kaavalla on suunniteltu näyttämään läpinäkyvältä laboratorion keitinlasilta, jotka on usein valmistettu borosilikaattilasista. Tämä lasi kestää korkeita lämpötiloja ja erilaisia kemikaaleja. Mukin kyljestä löytyy myös tilavuusmitta, josta näkee, kuinka paljon mukiin mahtuu juomaa. Lahjoita tämä C8H10N4O2 – Kofeiini -muki ystävällesi, joka rakastaa kahvia tai hemmottele itseäsi ja hauskuuta samalla työ- tai opiskelukavereitasi tällä hauskalla mukilla!

Tuotetiedot

Muki C8H10N4O2 – Kofeiini

  • Laboratorion keitinlasien inspiroima suunnittelu
  • Kyljessä kofeiinin kemiallinen kaava
  • Voidaan käyttää astianpesukoneessa ja mikroaaltouunissa
  • Tilavuus: n. 400 ml
  • Materiaali: borosilikaattilasi
  • Mitat: 11 x 13 x 13 cm
  • Paino n. 0,15 kg
2023-02-06T22:53:04+00:00