Tarvitsetko apua?

Black Friday -50% elämyksistä koodilla: black50 / minimitilausarvo 49 € / Voimassa vain 24.11.17

Lisää kuvia

Muistilappu-kuulakärkikynä

Kyniä aina tarvitaan, mutta tämä ihan tavallisen näköinen kuulakärkikynä kätkee sisuksiinsa myös hauskan salaisuuden. Vetäiset kynän varresta esiin pienen muistilapun, jolle kirjoitat niin tärkeät matemaattiset kaavat tai tapaamiesi vieraiden nimet kuin myös vaikkapa päivän ruokaostokset. Kätevää ja oivaltavaa – hieman salaperäistäkin! Aivan mahtava lahja puhujille ja esiintyjille, miksei laulajillekin, joilla menevät senat sakaisin! Kun sanottava ja olellinen unohtuvat, muistilappu-kuulakärkikynä päästää ahdingosta.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
9,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämä hauska kuulakärkikynä on oiva lahjaidea kaikille hajamielisille professoreille ja lahosta päästä kärsiville. Kynä kätkee sisäänsä muistilapun, joka helpottaa niin arjessa kuin vaikkapa työpaikan palaverissa: etkö mitenkään muista kaikkien kokoukseen tulevien nimiä? Kirjoita nimet ennalta ylös, vakuuta nimimuistillasi ja anna itsestäsi asiantunteva vaikutelma. Entäpä mitä kaupasta pitikään ostaa? Tee lapulle kauppalista, jotta et toisi kotiin vahingossa piimää maidon sijaan.

Kynän sisään rullautuva salainen lippulappunen on kooltaan 21 x 7 senttimetriä, ja tilaa on niin matikan muistisäännöille, hankalille vieraskielisille sanonnoille kuin vaikkapa juna- tai bussiaikatauluille. Muistilappu-kuulakärkikynä onkin hyödyllinen arjen helpottaja, ajukopan apuri ja puolestamuistaja, kun elämässä on yksinkertaisesti liikaa muistettavaa.

Muistilappu-kuulakärkikynä on helpottava apuväline myös harmailla koulutunneilla. Matemaattista kaavaa, kielioppia ja kemiallisia merkkejä pukkaa tunti toisensa perään, ja opettajien huumorintaju on huonomuistisen kohdalla koetuksella. Kirjoita hankalat kaaviot ja sidesanat muistiin ja valloita maikan sydän osaamisellasi. Muistathan, ettei kokeessa saa luntata!

Muistilappu-kuulakärkikynä on yksinkertaisesti hilpeä ja huomioon ottava lahjaidea läheisellesi, koululaiselle, opiskelijalle tai paljon työkseen puhuvalle. Kirjoita tärkeät asiat muistiin, niin ei tarvitse jälkikäteen katua mokailuja.

Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-11-24T15:36:35+00:00