Tarvitsetko apua?

Muhvi kuumavesipullolla

23,90 €
Sis. alv
- +
Varsin jalo lahja talvipakkasille: tämä muhvi toimii myös laukkuna, ja sen sisään sijoitettava kuumavesipullo pitää kädet ihanan lämpiminä ja säilyttää muotonsa kovassakin käytössä. Mieti, kuinka miellyttävältä ja rentouttavalta tämä pehmeä vaatekappale esimerkiksi takin alla tuntuukaan. Nätti kantaa, kätevä käyttää ja lämmin ikävissä sääolosuhteissa – kerrassaan mahtava lahjaidea läheiselle naiselle, omalle kumppanille, äidille tai siskolle. Osta nyt ja lahjoita lämpöä pakkaseen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Talviset ulkoiluretket ovat kivoja: hanki kiiltelee kevätauringossa, luonto on kauneimmillaan ja eväskoriin voidaan pakata voileipien lisäksi kuumaa kaakaota. Mutta jos kädet palelevat, tunnelma uhkaa pilaantua. Joskus on niin kalseaa, että edes hanskat eivät auta.

Tämä muhvi on ratkaisu kylmiin ulkoilusessioihin ja talvisiin kävelytuokioihin. Sen sisään voidaan sijoittaa kuumavesipullo, ja sitten kädet voidaan sijoittaa muhvin syleilyyn – taatusti lämmittävää ja ah, niin rentouttavaa! Tämä muhvi toimii myös laukkuna, eli se on helppo ottaa mukaan retkelle, sinne voidaan sijoittaa vaikkapa kartta ja lisäpaita, ja tarpeen tullen sen avulla lämmitetään kylmettyneet sormet. Kuinka kätevää ja mukavaa! Muhvi myös näyttää tyylikkäältä ja toimiikin myös muodikkaana retkeiluvarusteena. Muhvissa on säädettävä kantohihna, eli se toimii yhtä lailla niin kookkaampien kuin sirompienkin talviretkeilijöiden yllä.

Osta tämä ihana talvivaruste lahjaksi läheiselle ihmiselle. Muhvit ovat perinteisesti olleet naisten asuste, mutta mikäänhän ei estä myös miesten käyttämästä tätä lämpöpakkausta. Hanki lahjaksi esimerkiksi vaimollesi tai kumppanillesi, äidille tai siskolle, mutta mikseivät myös isä tai velipoika voisi nauttia tästä lämpötuotteesta. Toimi nyt – kiva ja mutkaton lahja!

Tuotetiedot

  • mitat: 27 cm x 20 cm
  • materiaali: 100% polyesteri
  • kuumavesipullon tilavuus 8 dl

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T17:55:41+00:00