Tarvitsetko apua?

Mug Monsters kahvikuppi keksihyllyllä

Alkaen: 12,90 €
Sis. alv
- +
Olemme lahjat.fi-toimituksessa täysin sen kannalla, että kahvikupponen kuuluu nauttia pienen makeapalan kanssa. Keksi ilman kahvia on kuin pilvinen päivä ja kahvista ilman keksiä puuttuu se jokin! Nyt nämä kaksi harmoniassa olevaa ruoka-ainetta on kirjaimellisesti yhdistetty: tässä kahvikupissa on nimittäin pieni hylly, jonka päälle mahtuu mainiosti suklaakeksi, pieni kakkupala tai vaikkapa brownie. Mug Monsters muki on aivan paras lahjaidea kaikille keskipäiväkahvittelijoille, kahvitaukoilijoille ja makeannälkäisille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuvittele seuraava mielihyvää nostattava tilanne: kello lähenee kolmea–neljää, ja työpaikalla on iltapäivän saadessa rauhaisaa. Puhelin ei enää soi yhtä tiuhaan kuin aiemmin ja on hyvä hetki löysätä tahtia hieman. Silloin suunnataan kahvihuoneeseen ja kaadetaan kuppi kuumaa mokkaa. Mielen valtaa lämmihenkinen tunne, kun kahvin aromi saavuttaa hajuaistin. Tämän taivaallisen kahvitauon viimeistelee pieni makea leipänen, keksi, vohveli, brownie, mokkapala – valinta on vapaa mutta jotakin makoisaa sen olla pitää.

Nyt esittelemme tuotteen, joka tulee varmasti tarpeeseen jokaiselle päiväkahvittelijalle: tässä Mug Monsters kahvimukissa on nimittäin oma pieni lokeronsa keksille. Näin voit kantaa sekä kuuman juoman että pikkumakean yhdellä kädellä takaisin työpöydän ääreen ja toinen käsi jää vapaaksi esimerkiksi sanomalehdelle – ja totta kai toimii kotioloissakin vapaapäivänä erinomaisesti. Mikäpä olisi mukavampaa kuin keittää sunnuntaikaffet ja suunnata soffalle rentoutumaan?

Mug Monsters kahvimuki keksihyllyllä on kirjaimellisesti kekseliäs lahja – juuri sellainen pieni ja hauska tuote, joka lisää elämänlaatua ja tekee arjesta paljon hauskempaa. Ja totta kai tähän hilpeään mukiin sopivat myös oikein hyvin tee tai kaakao. Osta nyt lahjaksi läheiselle ihmiselle ja ilahduta häntä!

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: sininen, valkoinen
  • mukin tilavuus: 250 ml

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: sininen, valkoinen
  • mukin tilavuus: 250 ml

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: sininen, valkoinen
  • mukin tilavuus: 250 ml
2020-11-27T15:41:55+00:00