Tarvitsetko apua?

Most Wanted -snapsilasit

17,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Oletko järjestämässä gangsteriteemaiset juhlat tai naamiaiset? Tai onko sinulla muuten vain tarvetta snapsilaseille, jossa on kerrankin jotain jujua pelkän kirkkaan lasin sijaan? Most Wanted -snapsilasit ovat ehdoton hankinta jokaiseen jännittävään drinkki-iltaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitäpä sanoisit, jos kutsuisit seuraaviin illanistujaisiin ystäviesi lisäksi myös remmin pahamaineisia gangstereita? Kyllä vain, jännitystä ei tuosta illasta puuttuisi! Kautta maailman aikanaan mainetta niittäneet Al "Scarface" Capone, John Dillinger, "Machine Gun" Kelly, "Lucky" Luciano, "Pretty Boy" Floyd sekä Bejamin "Bugsy" Siegel ovat painettuina näihin upeisiin snapsilaseihin.

Kun tämä jengi liittyy seuraanne snapsilasien muodossa, puheenaiheet eivät taatusti lopu kesken!Most Wanted -snapsilasien kylkeen on painettu kuulujen gangstereiden kuvien lisäksi myös heidän surullisenkuuluisat aikaansaannoksensa - rikosrekisterit. Nämä hyytävät faktat herättävät sekä uteliaisuuden että varmasti myös hedelmällisiä keskusteluja. Hanki hieman erilainen snapsilasisetti joko itsellesi tai lahjaksi astetta hyytävämmästä historiasta ja keljuista gangstereista kiinnostuneelle ystävällesi!

Tuotetiedot

Most Wanted -snapsilasit

  • 6 lasia
  • Painatuksena tunnettujen rikollisten kuvat
  • Materiaali: Lasi
  • Eivät kestä konepesua
  • Halkaisija 5 cm, Korkeus 6,3 cm
2023-12-07T14:28:03+00:00