Tarvitsetko apua?

Morning Glory Parranhoitopakkaus

64,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Hieman luksusta arkiseen ja joka-aamuiseen parranajoon. Laadukkaat tuotteet, jotka takaavat erinomaisen parranajotuloksen ja pitävät ihosi pehmeänä ja sileänä. Loistava lahja itselle tai kenelle tahansa elämäsi miehistä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Useimmat miehet aloittavat aamunsa parranajolla. Tämä milteipä pakollinen rutiini ansaitsee hieman piristystä ja sitä Morning Glory parranhoitopakkaus tuo tähän arkiseen toimenpiteeseen. Pakkaus sisältää aivan kaiken mitä päivittäiseen parranajoon tarvitset. Lahjapakkauksesta paljastuu kanvaasipussi matkoja varten, partahöylä kolmella vaihtoterällä ja säilytysrasialla, saarnipuu-kahvainen partasuti ja sille kätevä krominen pidike, sekä saippua parranajoon. Laadukkaat tuotteet pitävät huolta ihosta ja varmistavat aina tarkan sheivaus-tuloksen.

Erinomainen lahja jokaiselle miehelle, sillä lahjalle tulee varmasti käyttöä kaikille niille, jotka tykkäävät pitää partansa ajettuna. Toki voi olla että lahjapakkauksen voi antaa myös vinkkinä partasuulle, joka voisi hyötyä pienestä trimmauksesta. Tästä lahjasta nauttivat niin oma puoliso, aikuistuva poika kuin vaikka oma isä. Erinomaisista tuotteista koottu pakkaus toimii myös mainiosti joko joulu- tai syntymäpäivälahjana.

Tuotetiedot

Morning Glory Parranhoitopakkaus

  • Pakkaussisältö:
  • Partahöylä ja kolme vaihtoterää
  • Kotelo partahöylälle
  • Partasuti saarnipuisella kädensijalla
  • Krominen pidike partasudille
  • 150ml Proraso partasaippua luonnollisista ainesosista
  • Ympäristöystävällinen saniteettikassi kanvaasista

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-11-27T02:46:06+00:00