Tarvitsetko apua?

Moottoripyörä pizzaleikkuri

17,90 €
Sis. alv
- +
Tämä pizzaleikkuri on kaikkien moottoripyöräharrastajien ja teiden kuninkaiden sekä kuningattarien keittiöissä ehdottomasti oltava! Tyylikäs ja saajansa mielenkiinnon kohteita juhlistava lahjaleikkuri on varmasti saajansa mieleen. Leikkuri on upea ja varma katseenvangitsija niin juhlissa, illanistujaisissa kuin vaikkapa elokuvailloissakin – oikeastaan aivan kaikkialla, missä pizzaa on tarjolla. Tämä erittäin terävä ja ergonominen lahjaidea on täysosuma kaikille teiden kutsun aistiville ja tämän italialaisen herkun suurille ystäville.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kukapa ei pizzasta pitäisi? Tämä pizzaleikkuri tekee kuitenkin nautintohetkestä vieläkin paremman. ”Moottoripyörä” pizzaleikkuri kerää varmasti ansaittua huomiota ja saa ehkä kaveritkin kateellisiksi. Leikkuri on itsessään hyvin kaunista katseltavaa, ja lahjan tyylikkyyttä lisää poikkeuksellisen upea pakkaus, joka huokuu motoristin villiä ja vapaata elämäntapaa sekä vauhdikasta estetiikkaa. Tämä lahja tuo toivottua tulta ja tuppuraa jokaisen motoristin tai moottoriharrastajaksi aikovan keittiöön. Oikeanlaiset välineet ovat tärkeitä niin ruoan laitossa kuin moottoripyöränkin fiksaamisessa. Silmää hivelevän pizzan paloittelijan kädensija on ergonomisesti muotoiltu ja siksi erityisen mukava ja helppo käyttää. Osioit vaivatta lempiherkkusi, oli se sitten salami-, kinkku- tai herkkusienipizza.

Käyttäjästään paljon kertova pizzaleikkuri on hauska ja oivaltava lahjaidea tupaantuliais-, syntymäpäivä- tai vaikkapa isänpäivälahjaksi. Se herättää varmasti ihailua juhlakansan parissa ja tuottaa pitkään iloa ja hyvää mieltä saajalleen. Upea muotoilu, esteettinen värimaailma ja oivaltava kokonaisilme tekee tästä keittiöiden luottotuotteesta erityisen. Tämän leikkurin otettuaan esille jokamiehen ja -naisen pizzailtojen tunnelma muuttuu vielä astettakin coolimmaksi! Ei muuta kuin leffa pyörimään, pelikortit pöytään tai mukavat keskustelut alulleen ja nauttimaan hyvästä fiiliksestä!

Tuotetiedot

  • Erittäin terävä, kevyt ja sujuvasti leikkaava terä, ruostumatonta terästä
  • Ergonominen, muovinen kädensija
  • ei sovellu astianpesukoneessa pestäväksi
  • mitat: 23 x 11,5 x 6 cm
2021-01-19T13:09:04+00:00