Tarvitsetko apua?

Puinen onnittelukortti - katamaraani

4,10 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässäpä hauska ja erilainen idea onnittelukortiksi! Tavallisen, tylsän ja usein latteankin onnittelukortin sijaan voit lähettää rakkaimmillesi nyt puisia postikortteja, jotka muuntuvat myöhemmin kauniiksi koriste-esineiksi. Tilaa nyt ja ilahduta onnittelukortilla, joka ei päädy heti juhlien jälkeen paperinkeräykseen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuskastutko joskus onnittelukortteja etsiessäsi valikoiman typeryydestä ja latteudesta? Jokainen kauppojen myymä kortti on joko liian imelä, tylsä, pikkutuhma tai ei vain sinun itsesi tai onniteltavan henkilön näköinen? Lisäksi sinua kenties ärsyttää tieto siitä, että juhlien jälkeen kaikki onnittelukortit kuitenkin päätyvät roskakoriin tai parhaassa tapauksessa paperinkeräykseen. Ei kovin ympäristöystävällistä, siis. Tästä syystä monet eivät enää edes anna tai lähetä onnittelukortteja.

Nyt sinun ei enää tarvitse tuntea syyllisyyttä epäympäristöystävällisten korttien antamisesta. Tilaa meiltä nyt upea, puusta valmistettu onnittelukortti, joka taatusti jää ilahduttamaan vastaanottajaansa pidemmäksikin aikaa. Voit kirjoittaa kortin tavalliseen tapaan, tai jopa maalata sen, antaa sen henkilökohtaisesti tai lähettää sen vastaanottajalleen postitse. Juhlien jälkeen juhlakalu voi painella kortista irti upean pienen koriste-esineen, joka sopii mukavaksi muistoksi hyllylle tai kirjoituspöydälle. Korttiin on painettu rajaviivat, joista näet, mikä esine on kyseessä. Lisäksi siinä on perforaatio, joka auttaa painamaan esineen osat ulos kortista.

Lähetä siis kortti, joka muistuttaa sinusta ja juhlapäivästä pidempäänkin. Valittavanasi on useita eri korttivaihtoehtoja, elefantti, virtahepo, katamaraani, perhonen, pöllö, haikara ja unikonkukka, joten löydät varmasti päivänsankarille sopivan.

Tuotetiedot

Puinen postikortti

  • Erilaisia motiiveja
  • 3-D esineeksi muuntuva
  • Voidaan lähettää postitse normaalilla postimaksulla

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T17:02:35+00:00