Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Monikerroksinen tarjoiluvati Love

18,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Niille, jotka rakastavat leipomista, tarjoamme nyt kauniin tarjoiluvadin rakkaudella leivottujen herkkujen tarjoiluun. Monikerroksinen tarjoiluvati ”Love” sopii erinomaisesti niille, jotka leipovat täydellä sydämellä. Osta itsellesi tai tilaa rakkaalle ystävälle.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Rakkaudella leivotut leivonnaiset maistuvat aina herkullisemmilta. Se ei ole yhtään ihmeellistä, sillä niihin on sijoitettu enemmän huomiota, aikaa, kenties jopa rahaa. Niin ollen myös niiden tarjoiluun on hyvä panostaa hieman enemmän.

Tarjoiluvati ”Love” onkin täydellinen tällaisten herkkujen tarjoiluun. Kaunis tarjoiluvati tarjoaa sydämellä leivotuille herkuille täydellisen tarjoilualustan, jonka kahdessa kerroksessa on riittävästi tilaa jopa useampien erilaisten leivonnaisten esillelaittoon. Tarjoiluvati on koristeltu ihanasti rakkausteeman mukaisesti ja sen kuviointia tähdittävät eriväriset ja -kokoiset sydämet. Värisävyinä on kauniin hempeä vaaleanpunainen, voimakas punainen, hillitty beige ja pohjavärinä puhdas valkoinen.

”Love” on kaikin puolin kätevä apu tarjoilussa. Se on riittävän tilava leivonnaisten esillepanoon ja helppo nostaa pöytään metallisen kädensijan avulla. Täytä tarjoiluvati joko pienillä pullilla, pikkuleivillä, suklaakonvehdeilla, macaron-leivoksilla tai kuppikakuilla. Tarjositpa mitä tahansa, tämä tarjoiluvati varmasti välittää vieraillesi rakkauden viestin erittäin selvästi.

Tuotetiedot

Monikerroksinen tarjoiluvati Love

  • Kaksikerroksinen
  • Mitat: Ø 19 + 27 cm, korkeus 22 cm
  • Materiaali: posliini, metalli

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T18:48:34+00:00