Tarvitsetko apua?

Moneybox "Tractor" kaiverrus

49,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Traktori, rakkaudella nimeltään "Tractor" ei ole vain viljelijän ylpeys, jopa pikkupojat ovat kiehtoi vaikuttava koneita. Joten hämmästyttävän tarkkoja yksityiskohtia säästöjä tässä, laadukas hopeoitu rahaa laatikko tarpeeksi kertaa traktoriaiheinen, on pieni tuuletin alkaa aikaisin ... Paras lahjaidea, kiitos nimi kaiverrettu persoonallisuutta!

* Pakolliset kentät

49,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Fanit traktoreiden kohdataan lähes kaikissa ikäryhmissä, mutta erityisesti pojat vuotiaita 3-10 vuotta puhalletaan pois, kun he paikalla traktorin toiminnassa. täydellinen niistä on jalo rahaa laatikko laadukkaita hopea, joka on, kuten leluautoon liikkuvia osia. Sekä pyörivät pyörät ja liikkuvat terän tuovat silmät pienen traktorin fanit paistaa!

Jotta sensaatiomainen lahja hyvin henkilökohtainen, nimi vastaanottaja traktorin terä on kaiverrettu. Nyt on Traktori Money Box ole vain suuri katseenvangitsija ja suuri motivaatio rajapintojen, voi hänen henkilökohtainen kiiltävän toimeenpanija pelata ihana. Starttauskeskuspyörityskäyttö suoja ei vain säästää kiillotus, jolloin virheetön pinta vakaampi ja vähemmän altis naarmuja.

Traktorin säästöpossu sopii lahjaksi syntymäpäivä, ilmoittautuminen tai kun joku on suuri unelma pelastaa ulos. Very nice idea!

Tuotetiedot

Moneybox "Tractor" kaiverrus

Irtainta pyörät ja terän
hopeoitu ja pilaamaan kestävä
14,5 x 8 x 9 cm
joiden nimet kaiverrettu terä (ei erikoismerkkejä)

2023-10-01T03:37:09+00:00