Tarvitsetko apua?

Mitta-lakana vauvoille

Alkaen: 41,90 €
Sis. alv
- +
Vauvojen mittalakana on kätevä apuväline vanhemmille, jotka haluavat nauttia vauva-ajan jokaisesta uudesta ja ihmeellisestä senttimetristä! Vauvan mittaaminen lakanan päällä on helppoa, erillistä mittanauhaa kun ei mittaamiseen tarvita. Lakanassa on tarvittava mitta-asteikko vauvan mittaamiselle ja mittaus käy helposti ja vaivattomasti vaikka lapsen nukkuessa. Valokuviakin voi ottaa tämän kauniin lakanan päällä ja samalla vauvan pituus tulee tallennettua. Pehmeää ja laadukasta lakanaa on saatavilla vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vauvat kasvavat nopeasti ja välillä on vaikea uskoa, kuinka nopeasti vauvan bodyt ja potkuhousut käyvät pieniksi. Vauvojen mittalakanan avulla vauvan kasvamista on helppo seurata ja samalla vauvan pituus on myös aina selvillä. Lakana on valmistettu laadukkasta puuvillasta ja painetut kuviot on tehty japanilaisella ympäristöystävällisellä musteella. Lakanan mitat ovat 60 x 120 senttimetriä ja värivaihtoehtoina ovat vaaleanpunainen ja vaaleansininen.

Vauvojen pehmeä mittalakana on hieno lahja vauvaperheeseen vauvakutsuilla, vauvan syntyessä tai ristiäislahjana. Laadukas mittalakana kannattaa säilyttää perheen pienenä aarteena ja sitä voi näyttää lapselle myöhemmin ja kertoa, kuinka pieni lapsi on syntyessään ollut. Mittaaminen lakanan päällä on helppoa ja se tapahtuu kuin itsestään. Ihoa vasten kylmältä tuntuvaa ja liikkuvaa mittanauhaa ei tarvita lainkaan vaan vauvan mittaaminen hoituu mittalakanan päällä huomaamatta samalla, kun vaikka pukee vauvalle vaatteita päälle. Tilaa tämä käytännöllinen ja suloisen pehmeä lakana lahjaksi vauvaperheelle!

Tuotetiedot

Vauvojen mittalakana

  • Värivaihtoehdot: vaaleanpunainen tai vaaleansininen
  • Materiaali: 100 % puuvilla
  • Mitat: 60 x 120 cm
2020-11-28T05:25:32+00:00