Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Minituuletin USB-/iPhone-liitännällä

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Kesäkuumalla kaipaa viilennystä, mutta isoa tuuletinta on mahdotonta raahata mukanaan. Siksi kannattaakin hankkia pieni, joka saa virtansa helposti kännykästä tai kannettavasta tietokoneesta usb-littimen avulla. Nyt voit nauttia lämmöstä kaikin siemauksin hikoilematta!

* Pakolliset kentät

4,90 €
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tuttu tunne kesähelteellä: hikeä pukkaa, mutta toimiston ilmastointi on (taas) rikki, ikkunasta tulee sisään vielä kuumempaa ilmaa eikä ulkonakaan tunnu tuulenhenkäystäkään. Ja tietysti pomo on ominut kerroksen ainoan tuulettimen. Olet miettinyt, että investoisiko viuhkaan, mutta jännetupin tulehdus ei kiehdo. Ei hätää, hanki vain tämä minituuletin, joka saa virtansa kätevästi joko tietokoneen tai puhelimen akusta, eikä kuumuus enää häiritse!

Pitkä automatka mökille kuumassa autossa ei tunnukaan enää niin tukalalta ajatukselta, kun tietää, että kännykän tai läppärin akkua riittää. Ei siis enää puljaamista paristoilla toimivien tuulettimien kanssa.

Tuuletin kiinnittyy helposti kännykän alaosan usb-aukkoon, jolloin voit kätevästi säädellä pientä käsituulentinta. Läppärin sivussa olevaan usb-aukkoon kiinnitettynä tuuletin helpottaa ajatustyötä kesäkuumalla. Älä hikoile, vaan hanki ajoissa kätevä tuuletin, jonka voit ottaa mukaan vaikka minne! Ja samalla kannattaa hankkia useampikin tuuletin, sillä kaverit ja työtoverit haluavat varmasti lainata sitä.

Tuotetiedot

Minituuletin USB-/iPhone-liitännällä

  • Vaihtoehdot: joko USB- tai iPhone-liitännällä
  • Pituus: n. 12 cm
  • kaksivärinen, värivalinta sattumanvarainen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-02-17T02:23:02+00:00