Tarvitsetko apua?

Mini-huonetuoksu kukalla

Alkaen: 9,90 €
(198,00 € / l) Sis. alv
- +
Kaunis ruusu tai pieni neilikka maljakossa tuo valintasi mukaan joko mangon tai ruusun tuoksun kotiisi. Mini-huonetuoksu mahtuu pieneen tilaan, mutta sen tuoksu leviää miellyttävänä koko huoneeseen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Mini-huonetuoksu, joka on jokaisen innokkaan sisustajan toivelahja. Tämä kaunis ja elegantti huonetuoksu vapauttaa, valintasi mukaan, joko makean eksoottista mangon tai viettelevän kukkaista ruusun tuoksua. Samalla kun tuoksun öljy imeytyy kukkaseen, vaihtaa kukkanen väriä valkoisesta, joko vihertäväksi tai punertavaksi.

Kaunis muotoilu saa tuoksun sopimaan kaikenlaisiin sisustuksiin; retro-henkisistä modernerneihin ja romanttisista teollisiin sisustuksiin. Sievä tuoksu hurmaa tuoksullaan ja ulkonäöllään tuoden ripauksen persoonallisuutta omaan kotiisi. Huonetuoksu raikastaa ilmaa, peittää alleen epämiellyttäviä hajuja ja luo kotiin miellyttävää tunnelmaa.

Kaunis tuoksu on mukava ja rentouttava ostos itselle omaksi iloksi tai voit piristää ystävää tai perheenjäsentä kauniilla ja käytännöllisellä yllätyksellä milloin vain. Erinomainen lahja viedä mukana jokaiselle uuteen kotiin muuttajalle. Miellyttävän tuoksuisessa kodissa on mukava elää ja olla.

Tuotetiedot

Mini-huonetuoksu kukalla

  • Tuoksuvaihtoehdot: Mango-cocktail, ruusu (50ml)
  • Ominaisuudet:
  • Diffuusori kirkasta lasia
  • Kukkanen on käsintehty neilikka tai ruusu
  • Koko: Ø 7 x 3,5 cm
  • Luonnonmukainen & vegaaninen
2019-06-20T15:00:46+00:00