Tarvitsetko apua?

Mini-Cocktails shottilasisetti

22,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Nämä söpöt ja kompaktit shottilasit nostavat juhlatunnelmaa ja istuvat kaikkien juhlavieraiden käsiin erinomaisesti. Shottilasit matkivat kuuluisia juomalasimuotoja, mutta kuuden senttilitran vetoisuudessaan ne soveltuvat isompia esikuviaan paremmin maljan kohottamiselle ja pienten juomien naukkailemiseen. Hauska ja iloluontoinen lahja soveltuu esimerkiksi tuotavaksi tupaantuliaisiin, vietäväksi koulun vuosijuhliin tai ostettavaksi omaan kotiin muuttavan opiskelijan ensimmäiseen astiakaappiin. Tilaa heti ja tee ystäväsi iloisiksi näiden hilpeiden shottilasien kanssa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä hilpeät shottilasit matkivat isompia esikuviaan. Hahaa, tuossapa miniatyyrikokoinen punaviinilasi Italiasta. Ja tuolla saksalaistyyppinen vehnäolutsaapas, pienoiskoossa tietenkin. Ja tuohon viskilasiin ei kyllä mahdu kuunnolla edes jääpaloja, ja Cosmopolitan-maljakin näyttää kutistuneen pesussa. Nämä ovat yksinkertaisesti vastustamattoman sööttejä minilaseja, joista kelpaa nauttia nopeita juomia mukavien juhlien tai railakkaampienkin kotibileiden tiimellyksessä.

Toki nämä Mini-Cocktails shottilasit toimivat myös maistamislaseina: voit kaataa esimerkiksi miniviinilasiin vain kulauksen haluamaasi rypälejuomaa, todeta maun ja siirtyä seuraavaan juomamerkkiin. Samoin vehnäolutsaappasta voit maistella erilaisia saksalaistyyppisiä laatumallasjuomia, ja kun lasi pysyy koko ajan samana, eri panimoiden tuotteiden ominaispiirteet tulevat selkeämmin esiin. Kokeile juomienmaistelupeliä vaikkapa illanistujaisten ohjelmanumerona, johon Mini-Cocktails shottilasit tuovat oman hilpeän tunnelmansa. Lasit ovat niin muikeat, että vieraat haluavat pelata välittömästi uuden kierroksen.

Nämä Mini-Cocktails shottilasit sopivat erinomaisesti lahjaksi esimerkiksi tupaantuliaisiin, ensimmäisen oman kodin astiastoon tai vaikkapa humoristiseksi eläkkeellejäämislahjaksi rakkaalle kollegalle. Tämän lahjan saajan silmää hivelee lasien hauska muotoilu, ja ne toimivat myös ihan vain koristeina esimerkiksi kirjahyllyssä tai baarikaapin päällä. Nämä lasit ovat joka tapauksessa hauska ja mutkaton lahja hyvälle ystävälle.

Tuotetiedot

  • lasien mitat: n. 5 cm x 7 cm
  • pakkaus sisältää neljä lasia
2021-08-04T02:24:29+00:00