Tarvitsetko apua?

Milla soittorasia kaiverruksella

44,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässä erinomainen lahjaidea kaikille vauvojen ja pikkulasten vanhemmille, joiden jälkikasvulla on nukahtamisvaikeuksia. ”Miffy” soittorasian melodiana on tuttu lastenlaulu ”Tuiki, tuiki, tähtönen”, ja se tuudittaakin lapsen ihanasti unten maille. Soittorasian kannella seikkailee taitelija Dick Brunan tunnetuin luomus, Milla-jänis. Tämä soittorasia on hauska ja käyttökelpoinen lahja esimerkiksi ristiäisiin tai nimiäisiin, myös joululahjapakettiin tai syntymäpäivälahjaksi pikkulapselle. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta niin lasta kuin vanhempiakin!

44,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Milla-jänis, alkuperäiseltä nimeltään Nijntje, on Dick Brunan, hollantilaisen taiteilijan ja sarjakuvapiirtäjän, kuuluisin luomus. Tämä hilpeä ja sympaattinen jänönen on seikkaillut tv-sarjoissa ja kuvakirjoissa jo 1950-luvulta asti ja ihastuttanut lapsia ympäri Eurooppaa. Nyt Milla on päätynyt seisomaan tämän upean soittorasian kannelle ja lainaa tuottelle mutkatonta charmiaan.

”Milla” soittorasia on hopeoitua ja lakattua, ja täten naarmuja vastustavaa, metallia, ja se näyttääkin lastenhuoneen yöpöydällä erinomaisen nätiltä. Harvoin on lastenhuoneeseen tarkoitettu tuote samanaikaisesti näin trendikäs sisustuselementti. Soittorasia kerääkin vieraiden katseet ja herättää ansaittua huomiota. Tämä arvokkuutta henkivä lahja viimeistellään lahjan saajan nimikaiverruksella ja näin siitä tulee vuosikausia säilyvä ja syvempiä merkityksiä sisältävä, henkilökohtainen esine, joka saattaa kulkea muuttokuormassa lapsen mukana lapsuudenkodista eteenpäinkin. Soittorasia onkin aina arvokas ja perinteikäs lahja.

Soittorasian musiikkina on tuttu ”Tuiki, tuiki, tähtönen” -lastenlaulu, joka on täydellinen sävelmä lapsien rauhoittamiseen. Laulun miellyttävä, duurissa kulkeva melodia tuudittaa vauvan tai pikkulapsen mukavasti uneen ja näin helpottaa vanhempien työtä. Suosittelemmekin lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi tätä mukavaa lahjaa ystävien tai sukulaisten lapselle, miksei myös omalle tyttärelle tai pojalle.

Tuotetiedot

  • * hopeoitu ja lakattu
  • * mitat: 6 cm x 5 cm x 7,5 cm
  • * kaiverrus kolmella rivillä, à 12 kirjainta; ei erikoismerkkejä
2023-01-28T19:36:28+00:00