Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Mikrokuituliina valokuvalla

  11,90 €
  Sis. Alv., pois lukien toimitus
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Kätevää mikrokuituliinaa tarvitsee jokainen, joka haluaa nauttia kirkkaista näkymistä silmälasiensa läpi tai älypuhelimen näytöllä. Tilannetta kirkastaa vielä hauska muisto, joka juolahtaa mieleen mikrokuituliinasta, kun tilaat silmälasien ja näytön puhdistusliinan omavalintaisella valokuvalla. Et ehkä edes ajatellut, että sellainen on mahdollista? Lempi valokuvien paikka ei enää ole kovalevyn uumenissa vaan yllättävissä yhteyksissä piristämässä arkipäivää. Puhdistusliina mahtuu sopivasti myös kirjekuoreen ja on kevyt lähettää postissa. Kekseliäs lahjaidea ystävällesi, jolla tuntuu olevan jo kaikkea.

  11,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Onko sinun vaikea keksiä lahjaideaa jollekin tietylle henkilölle? Mikrokuituliina henkilökohtaisella valokuvalla on todellinen hittilahja sellaisille hankalille tapauksille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea tai jotka väittävät, että eivät oikeastaan tarvitse mitään. Kirjoita ”mikrokuituliina valokuvalla” muistiin, se on todellinen pelastus, kun mietit helppoa lahjaideaa.<(p>

  Yllätä ystäväsi hyödyllisellä pikkulahjalla, joka tuo varmasti hymyn vaativammimmankin lahjottavan huulille. Mikrokuituinen puhdistusliina on erinomainen apuväline erilaisten näyttöjen ja sekä silmä-,että aurinlasien puhtaanapitoon, mutta sellaisenaan… no aika mitäänsanomaton lahjaidea. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että mikrokuituliinan voisi tilata omavalintaisella valokuvalla viimeisteltynä? Nyt se on mahdollista! Tavallinen näytön puhdistusliina muuttuu lahjahitiksi, kun siihen valitsee hauskan valokuvan omista arkistoista.

  Mikrokuituliina sujahtaa myös kätevästi kirjekuoreen ja on keveytensä ansiosta helppo postittaa. Yllätä toisella paikkakunnalla asuva ystäväsi kekseliäällä pikkulahjalla. Mikrokuituinen näytön ja silmälasien puhdistusliina omavalintaisella valokuvalla on loistava lahjaidea tuttavalle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea, tai muuten vaan yllätykseksi ystävälle!

  Tuotetiedot

  • Mikrokuituliina valokuvalla
  • Koko liinan kokoinen valokuva.
  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Mitat: 15 x 17,5 cm
  • Suurin pesulämpötila 40°C, pese ilman huuhteluainetta
  2021-09-26T05:19:40+00:00