Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel
  Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
  yes20

  Miesten t-paita omalla kuvalla

  Alkaen: 19,90 €
  Sis. alv
  - +

  Toimitusaika: Varastossa

  Erinomainen lahjaidea miehelle, ja helppokin se on: kaikkihan tarvitsevat t-paitoja, ja mikä olisikaan hauskempi lahja kuin saajaansa varten erityisesti muokattu, kuvapainatuksella varustettu t-paita? Onko lahja tulossa kaveripiirin kovimmalle kalamiehelle? Hänen paitaansahan painetaan kuva itsestään ennätyssaaliin kanssa. Vai onko saaja muusikko? Mies työn touhussa instrumenttiaan soittamassa voisi olla hyvä kuvaidea. Tilaa heti ja ilahduta ystävääsi tällä kivalla ja takuuvarmasti ainutlaatuisella lahjalla.

  * Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

  Kuvaus

  Meille kaikilla on tapahtunut erityisiä sattumuksia, oltakoon ne sitten laatuaika ystävän kanssa, kalareissu kavereiden kanssa tai itsensä ylittämisen vaatinut urheilusuoritus. Usein – ja toivottavasti – nämä kauniit muistot on myös tallennettu valokuviin. Nyt tämä hauska lahja mahdollistaa sen, että voimme aina kantaa näitä hetkiä ja välähdyksiä uudelleen mukanamme – valkoiseen t-paitaan painettuna. Tämä paita omalla kuvalla onkin erinomainen lahja kenelle tahansa ystäväpiirin miehelle, tai toki myös omalle kullalle. T-paita on mutkaton annettava missä tahansa tilanteessa, vaikka arkipäivän huomionosoituksenakin.

  T-paitaan valittava kuva on korkealaatuinen ja kestävä väripainatus, ja kuva asemoidaan paitaan oheisen tilauslomakkeen kautta. Kuvapainatus tekeekin tästä t-paidasta omalla kuvalla muokattavissa olevan ja henkilökohtaisen lahjan, jonka antamismahdollisuudet ovat rajattomat. Onko lahjan saaja esimerkiksi erityisen maskuliininen mies? Hänellehän sopii esimerkiksi paita, jonka kuvassa hän on esimerkiksi keskellä fyysisesti vaativaa urheilusuoritusta. Vai onko paidan saaja jonkin alan erityisharrastaja? Kuva hänestä rakkaan harrastuksen parissa on herkkä lahja paitaan painettuna. Tai sitten voit heittäytyä humoristiseksi ja antaa ystävällesi paidan, jossa olette yhdessä jossain huvittavassa tilanteessa. Mahdollisuuksia on lukemattomia. Paitatilauksessa on lisäksi tekstinpainatusmahdollisuus informaation lisäämiseksi.

  Tilaa heti tämä helposti annettava lahja tärkeälle ihmiselle.

  Tuotetiedot

  • paidasta useita kokovaihtoehtoja
  • värillinen kuvapainatus, tekstinlisäämismahdollisuus
  • materiaali: 100 % polyesteri
  • konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä

  Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

  2018-10-17T18:43:33+00:00