Tarvitsetko apua?

Miesten ihonhoitosetti

19,90 €
(55,28 € / kg) Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Täydellisen lahjan valitseminen voi olla vaikeata, etenkin mieshenkilöille, kuten poikaystäville, kummisedille tai isoisille. He kun harvemmin antavat vinkkejä siitä, millaisen lahjan haluaisivat. Älä huoli, ota rennosti. Lahjapulman ratkaisee miesten ihonhoitosetti, joka sisältää kaksi saippuaa, suihkusaippuan, vartalovoiteen sekä hauskan granaatinmuotoisen kylpykuulan. Tuotteet ovat myös kaunista katseltavaa, joten niitä ei tarvitse piilottaa vierailijoiden ollessa talossa. Tätä hemmottelulahjaa arvostetaan varmasti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

On täyttä tarua, että pelkästään naiset pitäisivät hemmottelevista, hyväntuoksuisista kauneustuotteista, jotka tuovat arkeen sitä pientä kaivattua ekstraa. Miehetkin nauttivat hyvistä ihon- ja vartalonhoitotuotteista, mutta voivat pitää niiden hankkimista hyvinkin kiusallisena. Helpota siis veljen, isoisän tai poikaystävän elämää antamalla hänelle miesten ihonhoitosetin, jossa on kaikkea, mitä hän tarvitsee. Raikkaat, yrteiltä tuoksuvat saippuat tekevät käsienpesusta hauskaa, runsas mintulta tuoksuva suihkusaippua taas muuttaa tavallisen suihkun ylelliseksi kylpyläelämykseksi, josta ei meinaa saada tarpeekseen.

Laadukkaan vartalovoiteen avulla iho pysyy hyvinvoivana kuivattavasta huoneilmasta huolimatta ja kylpykuula hyppää mielellään seuraksi kylpyammeeseen, tuoden ihanaa tuoksua mukanaan. Mikä parasta - tuotteet ovat käsintehtyjä ympäristöä kunnioittaen, ja ne koostuvat luonnollisista aineosista. Tämä ihonhoitosetti pitää huolen siitä, että lahjan saaja ei pelkästään tuoksu hyvältä ja näytä raikkaalta, vaan se edistää myös hänen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä on hyvin tärkeätä, sillä me kaikki tiedämme, miten helppoa on hukkua työstressiin ja kiireiseen arkeen, jolloin itsensä hemmottelun unohtaa täysin. Ja elämästähän kuuluisi nauttia! Anna tärkeälle miehelle lahja, joka parantaa hänen oloaan monikertaisesti.

Tuotetiedot

  • granaatinmuotoinen kylpykuula
  • saippuaa (100 g)
  • suihkusaippua
  • vartalovoide
2021-10-23T18:25:49+00:00