Tarvitsetko apua?

Miesten Drawcord Duffle selkäreppu yksilöidyillä nimikirjaimilla

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä loistava lahjaidea kuuluu varmasti seuraavan seikkailun retkikuntaan. Miesten Drawcord Duffle selkäreppu yksilöllisillä nimikirjaimilla kulkee rakkaasi matkassa maailman ääriin ja on täydellinen matkakumppani jokaiselle reissulle. Tämän tyylikkään repun muotoilussa on vaikutteita sekä vintage-tyylistä että vuorikiipeilijöille suunnitelluista asusteista ja se sopii hyvin niin kaupunkimatkalle kuin vaelluksellekin. Yksilöidyt nimikirjaimet tekevät tästä selkärepusta persoonallisen ja kauniin lahjan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä tyylikäs selkäreppu on täydellinen matkaseura niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille. Se toimii luotettavana seuralaisena matkalla yliopistolle, vaellusretkellä metsässä, kaupunkimatkalla tai vaikkapa ruokaostoksilla lähikaupassa. Miesten Drawcord Duffle selkäreppu on muotoilultaan skandinaavisen tyylikäs ja pelkistetty ja sopii loistavasti muun muassa luonnossa liikkumiseen. Sen trendikäs ja ajaton ulkomuoto takaa kuitenkin sen, että se herättää kateellisia katseita myös kaupunkilomalla ja sopii näin ollen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Selkärepussa on varsinaisen päätaskun lisäksi sekä sivutasku että sisätasku. Sisätaskussa säilytät turvallisesti arvotavarasi, kuten lompakon ja passin. Reppu suljetaan kiristämällä suuaukon nyöri ja kiinnittämällä repun kansi magnettisella sulkumekanismilla repun alaosaan.

Jotta tämä lahja ei olisi ainoastaan tyylikäs ja käytännöllinen vaan myös persoonallisen ilmeen omaava asuste, kirjailemme Drawcord Duffle selkäreppuusi vapaavalintaiset nimikirjaimet, joita erottaa toisistaan kaksi ristikkäin olevaa nuolta. Tässä on siis täydellinen lahjaidea omalle arjen sankarillesi! Ja sopiihan tämä lahja hyvin myös vaikkapa parhaalle ystävälle, veljelle tai vaikkapa kummipojalle, sillä sen trendikäs ulkomuoto viimeistelee tyylin kuin tyylin. Miesten Drawcord Duffle selkäreppu yksilöidyillä nimikirjaimilla on samanaikaisesti sekä käytännöllinen, tyylikäs että persoonallinen lahjaidea erityiselle miehelle!

Tuotetiedot

  • Yksilölliset, kirjaillut nimikirjaimet (2 kirjainta) erottaa toisistaan kaksi ristikkäistä nuolta
  • sisätasku arvotavaroille,
  • sivutasku,
  • pehmustettu selkäosa,
  • luotettava, magneetilla toimiva sulkumekanismi,
  • pehmustetut, säädettävät olkaimet
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
  • Reppu toimitetaan ilman täytteitä.
  • Mitat: n 26 x 42 x 20 cm Tilavuus: n. 16 l
2021-01-28T03:58:21+00:00