Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Mieliala-valokuvakehys

Tähän suloiseen valokuvakehykseen voivat vanhemmat ripustaa jälkikasvunsa kuvat, niin aurinkoisten kuin myrskyistenkin hetkien muistot. Valokuvakehyksen molemmat puolet sisältävät omat osastonsa, joihin kehystetään lapsen hymyilevät kasvot ja myös synkemmät mielialat. Tämä vitsikäs lahjaidea on omiaan kaikille vanhemmille, joiden lapset osoittavat välillä myös temperamenttisemman puolensa. Ja kukapa lapsi ei joskus itkisi tai olisi pahantuulinen? Tilaa heti ystäväperheelle tai sukulaisille hauskaksi ja huomioonottavaksi lahjaksi.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Normaali hinta: 25,95 €

Special Price 16,50 €

- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Lapset ovat impulsiivisuudessaan ihania! On oikeastaan aikuisen näkökulmasta aika hellyyttävää, kuinka nopeasti pilttien mielialat heittelevät, ihanasta aurinkoisuudesta synkimpiin ja itkuisimpiin tuokioihin. Hetki sitten jälkikasvu rallatteli hilpeänä, ja nyt tuo sama erikoinen ja ainutkertainen tyyppi potkii itkuraivareissaan lattialla. Tekisikö mieli joskus tallentaa nämä hetket valokuviin muistuttujaksi siitä, että elämä ei aina ole tasaista – tai omalle lapselle muistoksi ja osoitukseksi, millainen tämä pienenä joskus oli? Tämä mieliala-valokuvakehys tallentaa nämä onnen ja surun hetket kehystettyinä valokuvina, jotka säilyvät uuden veroisina vuodesta toiseen.

Keskeltä taittuvassa valokuvakehyksessä on kaksi puolta: ”Happy”-puoli on merkitty hymyilevällä auringolla ja ”Sad”-puoli tummalla sadepilvellä. Molempiin osastoihin voi sitten ujuttaa jälkikasvun kuvia, parhaiten iloisiin ja surullisiin osuvia. Vanhemmille kuvat ovat osoitus oman lapsen ainutlaatuisesta luonteesta, ja lapselle itselleen muisto omista fiiliksistä. Ja miksei tähän humoristiseen kehykseen voisi laittaa myös vaikkapa hermoheikon tai toistuvasti pahantuulisen aviosiippan kuvaa, ehkäpä itseironiseksi osoitukseksi tämän toistuvista raivareista?

Mieliala-valokuvakehys on yksinkertaisesti osuva ja hauska lahjaidea kaikkien pienten lasten vanhemmille, ja kehyksestä muodostuu aikojen kuluessa koskettava muisto oman lapsen vauva-ajoista. Tilaa heti ystäväperheille tai sukulaisille lahjaksi.

Tuotetiedot

  • mitat: 30 cm x 25 cm x 2,5 cm
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-11-22T08:22:28+00:00