Tarvitsetko apua?

Mieletön magneettitiimalasi

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Vau…! Olet varmasti käyttänyt useita minuutteja elämästäsi huonommin ja tylsemmin kuin katselemalla tätä tiimalasia. Uskomaton hiekkakello, joka on täytetty magneettisella hiekalla! Katso kun hiekka tippuu alas luoden mielenkiintoisia muotoja. Täydellistä hetkelliseen rentoutumiseen, jos tarvitset esimerkiksi minuutin tauon töistä. Taidat tuntea tähän vetoa!

Other customers bought

Kuvaus

Ajan kulku, kaiken katoavaisuus ja se kuinka haastavaa keinotekoista aikaa on edes mitata… Siinäpä mielenkiintoista mietittävää! Ei ihmekään, että tiimalasit ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Tiimalasi on länsimaisessa ajattelussa katoavaisuuden symboli. Tämän hiekkakellon kanssa kyllä katoaa hetki jos toinenkin, niin uskomattoman upeaa sitä on katsella!

Lasisen tiimalasin sisällä on magneettista hiekkaa. Puiseen alustaan taas on upotettu toinen magneetti, johon hiekka reagoi. Kun tiimalasin kääntää, hiekka alkaa putoilla alas luoden mitä kummallisempia ja kiehtovampia kuvioita. Mikä minuutti!

Tässä on lahjaideaa kerrakseen. Niin lapset kuin aikuisetkin ovat varmasti kiinnostuneita seuraamaan tiimalasin spektaakkelia. Perheen tai kaveriporukan keskeisistä lautapelivisailuista tulee entistä näyttävämpiä, jos aikaa mitataankin tällä tiimalasilla. Upea lisä myös opettajien pöydälle ajanmittaukseen tai vain oppilaiden rauhoittamiseen. Myös toimiston työpöydällä tämä takaa pienen hengähdyshetken; ajatukset lepäävät ja selkiytyvät magneettisen hiekan liikettä seuratessa. Tyylikäs ja omaperäinen lahjaidea!

Tuotetiedot

Magneettitiimalasi

  • Toimitus sis. yhden magneettitiimalasin ja alustan
  • Ominaisuudet: hiekka luo kiehtovia muotoja magneetin ansiosta
  • Kesto n. 1 minuutti
  • Väri: läpinäkyvä, musta, puun väri
  • Materiaali: lasi, magneettihiekka, metalli, muovi
  • Mitat: 17,5 x 8 x 7,5 cm
    2022-01-24T20:08:43+00:00