Lahjat miehille

Ratkaisuja ”miehelle lahja” -ikuisuusongelmaan

„Hyvä lahja miehelle“ tuppaa olemaan yksi elämän suurista mysteereistä. Lahjan tulisi mielellään olla käytännöllinen, sopia antajan luonteeseen, makuun tai vaikka harrastuksiin ja olla ehkä jopa jotain sellaista, mitä mies ei itselleen ostaisi. Henkilökohtainen tuntuma ja yllätyksellisyys kertovat miehelle, että olet ostanut lahjan ajatuksella, juuri häntä mielessä pitäen. Lätkäliput ja kalsarit ovat monelle miehelle pomminvarmoja, mutta varsin tylsiä lahjaideoita.

 

Hyviä lahjaideoita miehelle on yhtä monta kuin lahjan vastaanottajia. Standardiratkaisujen sijaan suosittelemme omaperäistä paketintäytettä vastaukseksi ikuisuusongelmaan. Moni mies arvostaa naurunremahduksia pakettia avatessa. Hauskat lahjaideat miehelle voivat muodostua pienestä hyväntahtoisesta piikittelystä tai arkipäivään hupia ja huumoria tuovasta esineestä.

 

Lahjat jokaiselle miehelle, jokaiseen tilaisuuteen

Moni kumppani pohtii helmikuun lähestyessä, mitä miehelle lahjaksi ystävänpäivänä ostaisi. Joululahjaideat miehelle tuntuvat myös olevan monelta vähissä. Lahjat.fi-kaupasta löydät vastauksen jokaiseen ”mitä miehelle lahjaksi” kysymykseesi, oli tilaisuus sitten läksiäislahja, tuparilahja tai isänpäivälahja. Valikoimistamme löydät sopivan lahjan jokaiselle budjetille ja jokaiseen makuun.

 

Syntymäpäivälahja miehelle

Lähipiiriin kuuluvien miesten syntymäpäivät haastavat vuosittain lahjajahtiin. Etsit sitten lahjaideoita eläkeläismiehelle tai täysi-ikäistyvälle miehenalulle, on Lahjat.fi oikea paikka aloittaa lahjan metsästys. Hyvä synttärilahja miehelle on esimerkiksi grillivälineistö miehen nimellä, passeli esiliina tai saajalle merkityksellinen pienoismallin rakennussarja. Paketin tulisi myös sopia saajansa täyttyvien ikävuosien määrään: 30-v lahja miehelle tulisi olla erilainen kuin lahja 50-v miehelle tai 70-v lahja kypsemmälle herrasmiehelle.

 

Romanttinen lahja miehelle

Myös miehet ilahtuvat, kun heidän rakkaansa ilahduttavat heitä muistamalla lahjalla. Ystävänpäivänä ja suhteen tai avioliiton vuosipäivänä lahjalla muistamiseen kuuluu vahvasti myös romanttinen ulottuvuus. Ajatuksella valitulla lahjalla osoitat elämäsi miehelle, mitä hän sinulle merkitsee. Jos nautitte yhteisitä leffailloista, popcornkone on täydellinen lahjaidea. Viinin ystävälle taas tilaat meiltä viinitarvikkeet ja pullotelineet.

 

Aineeton lahja miehelle

Jos mietit kuumeisesti, mitä ostaisit lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea, meillä on ratkaisu ongelmaasi. Suuntaa elämyslahjatkategoriaamme, ja anna lahjaksi yhteistä laatuaikaa ja luo yhteisiä muistoja sinulle tärkeän miehen kanssa. Valitse vain saajan makuun ja persoonallisuuteen sopiva elämys ja lahjan menestys on taattu. Lahjat.fi-kaupasta löytyy takuulla paras lahja miehelle – kätevästi netistä!

Etsi
Suodata:
Lajittele:

346 Lahjat

346 Lahjat

Lajittele:

346 Lahjat

346 Lahjat

Takaisin ylös
^2017-06-26T12:36:31+00:00