Tarvitsetko apua?

”Metsäneläimet” varjokuvaelma-kynttilä

20,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kuinka lämminhenkistä ja tunnelmallista: tämän varjokuvaelma-kynttilän avulla seinälle voidaan heijastaa ihania figuureita metsän asukeista ja kauniista kuusipuista, ja varjojen tanssiessa seinällä voidaan lukea vaikka ääneen mukava pieni satukertomus samasta aihepiiristä. Kaikki tämä sisältyy oheiseen kauniiseen peltirasiaan, joka sisältääkin hyvin paljon enemmän kuin mitä päälle päin näyttäisi. Mukana tulevat toki myös käyttöohjeet itse varjokuvafiguurien kiinnittämisestä. Tilaa tämä miniteatteri esimerkiksi vanhemmillesi joululahjaksi!

Other customers bought

Kuvaus

Nyt on helppo muuttaa koti taianomaiseksi metsäksi ja lukea aihepiiriin sopiva satukertomus – tämä miniteatteri nimittäin mahtuu taskuun ja muuttaa kodin satumaiseksi paikaksi! ”Metsäneläimet” varjokuvaelma-kynttilä onkin kaikin puolin huikea tuote. Peltiseen lahjarasiaan pakattu tuote sisältää varjokuvien seinälle heijastamiseen tarvittavat figuurit sekä puulevyn, johon ne kiinnitetään. Lisäksi keskellä varjokuvaelmaa on tuikkukynttilän paikka, ja sytytetty kynttilä saakin aikaan hienoja, tanssivia varjoja seinille. Sitten ei enää tarvitse kuin hämärtää hieman valoja, jotta varjokuvaelma pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Totta kai rasiassa on käyttö- ja kiinnitysohjeet – tämän hienon miniatyyriteatterin kokoaminen on hyvin helppoa ja nopeaa. Osaatko kuvitella, kuinka voimakkaita varjoja pienestä kynttilästä voikaan syntyä? Rasian mukana tulee myös kirjanen, joka sisältää aihepiiriin sopivan sadun. Kun varjokuvaelma on kynttilän sytyttämisen myötä käynnistynyt, on aika avata kirjanen ja lukea vaikka satu ääneen. Ihanan rentouttavaa ja tunnelmallista tekemistä talviseen iltahämärään, eikö? Ostakin nyt ”Metsäneläimet” varjokuvaelma-kynttilä lämminhenkiseksi ja hyvää fiilistä levittäväksi lahjaksi esimerkiksi vanhemmillesi, siskollesi tai veljellesi, kenelle tahansa läheiselle ihmiselle. Tällainen mukava tuote antaa iloa kaikkien sydämiin ja on näin ensiluokkainen lahjaidea!

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää tölkin, kynttilän, varjokuvat, kynttilänjalan ja asennuslevyn sekä bookletin, joka sisältää sadun sekä asennusohjeet * toimitetaan kauniissa metallirasiassa * materiaalit: metalli, puu * värit: pähkinäpuu * mitat: 3,5 cm x 10 cm x 10 cm
2023-09-21T20:48:56+00:00