Tarvitsetko apua?

Metal Earth Sähkökitara 3D-metallirakennussarja

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Erinomainen ja ainutlaatuinen lahjaidea kaikille kotona askartelijoille ja pienoismallien rakastajille – sekä tietenkin kaikille muusikoille ja kitaramusiikin ystäville. Metal Earth ”sähkökitara” rakennussarja on uraa uurtava pienoismalli, jonka kasaamiseen et tarvitse liimaa. Tilaa nyt lahjaksi ystävällesi, joka janoaa tehdä käsillään ja odottaa pääsevänsä rakennussarjan ääreen. Metal Earth -tuotteet ovat hienoja, kekseliäitä ja persoonallisia, joten toimi heti ja anna lahjaksi tämä kiehtova esine.

Other customers bought

Kuvaus

Rokkareille, fiftareille ja rasviksille – ja toki ihan kenelle tahansa sähkökitaramusiikin ystävälle on täysin luonteva lahja tämä Fascinations-yhtion Metal Earth -tuotesarjan ”Sähkökitara”-rakennussarja, jonka kokoamiseen ei tarvita liimaa, vain kärsivällisyyttä, hieman istumalihaksia ja näppäryyttä. Taittelet laserilla muotoillut metalliset osat irti metallilevystä, ja sitten vain alat mallata niitä toisiinsa kuin kolmiulotteisessa palapelissä ikään. Hauskaa ja innovatiivista!

Tämä sähkökitarapienoismalli on Fender Stratocaster -mallia, ja onkin mainio muisto myös 1970-luvun klassista rock-vaihetta eläneelle, bändissä soittavalle staralle tai ensimmäisiä sointujaan harjoittelevalle harrastelijalle. Stratocaster lienee yksi maailman legendaarisimmista kitaroista, ja näyttää pienoismallinakin seinällä erinomaisen katu-uskottavalta.

Fascinations on metallileluihin ja rakennussarjoihin erikoistunut leluvalmistaja, jonka Metal Earth -tuotesarjassa on paljon kiehtovia esineitä. Metal Earth -rakennussarjojen kokoamiseen et tarvitse liimaa, sillä osat on leikattu laserilla toisiinsa istuviksi. Fascinations on täysin ainutlaatuinen valmistaja lelumarkkinoilla, ja he ovat toimineet alalla 1980-luvun puolesta välistä. Nimensä mukaisesti kerrassaan kiehtovia pienoismalleja, jotka kutkuttavat mielikuvitusta, inspiroivat kädentaitoja ja opettavat nuoria sorminäppäryydessä sekä silmien ja käsien koordinaatiossa.

Tilaa heti tämä upea rakennussarja lahjaksi ystävällesi tai vaikkapa sukulaislapselle. Mahtava ja persoonallinen lahjaidea!

Tuotetiedot

  • koostuu laserleikatuista osista; osat sopivat toisiinsa ilman liimaa
  • mitat: 11,4 cm x 3,9 cm x 3,2 cm
  • valmistajan suosittelema alaikäraja 14

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-02-06T23:34:49+00:00