Tarvitsetko apua?

Metal Earth Ford Model T 3D-metallirakennussarja

13,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nyt esittelemme kerrassaan hienon lahjaidean autoharrastajille ja -bongareille. Tämä T Ford -pienoismalli on upea jäljitelmä legendaarisesta 1900-luvun alun autosta, pöydälle mahtuvana pienoismallina. Tämä Metal Earth -rakennussarja on myös uraa uurtava rakennussarja, jonka kasaamiseen et tarvitse liimaa. Tilaa nyt lahjaksi ystävällesi, joka janoaa tehdä käsillään. Metal Earth -tuotteet ovat hienoja, kekseliäitä ja persoonallisia, joten toimi heti ja anna lahjaksi tämä kiehtova esine.

Other customers bought

Kuvaus

Ford-autovalmistajan T-malli oli 1900-luvun alussa suunniteltu ja esitelty, uraa uurtava automobiili ja ensimmäinen laatuaan, joka kasattiin liukuhihnalla. T Ford mullisti niin autoilun, rakentamisen tekniikan kuin teollisen bisnesajattelunkin, ja siksi onkin ainoastaan sopivaa, että tästä legendaarisesta ajoneuvosta on nyt tehty innovatiivinen rakennussarja. Fascinations-yhtiön Metal Earth -rakennussarjojen kokoamiseen ei nimittäin tarvita liimaa, vain kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä. Taittelet laserilla muotoillut metalliset osat irti metallilevystä, ja sitten vain alat sovitella niitä toisiinsa kuin kolmiulotteisessa palapelissä ikään.

Fascinations on metallileluihin ja rakennussarjoihin erikoistunut leluvalmistaja, jonka Metal Earth -tuotesarjassa on paljon kiehtovia esineitä. Fascinations on täysin ainutlaatuinen valmistaja lelumarkkinoilla, ja he ovat toimineet alalla 1980-luvun puolesta välistä. Nimensä mukaisesti kerrassaan kiehtovia pienoismalleja, jotka kutkuttavat mielikuvitusta, inspiroivat kädentaitoja ja opettavat nuoria sorminäppäryydessä sekä silmien ja käsien koordinaatiossa. Fascinations on leluvalmistajien edelläkävijä, ja nämä lelut sopivat myös aikuisille.

Tämä huikea Metal Earth -rakennussarja on erinomainen lahjaidea kaikille pienoismallien ystäville ja autoja rakastaville. Kokeile esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi nostalgianälkäiselle isällesi tai aviomiehellesi. Tilaa nyt heti ja ilahduta läheistäsi tällä upealla esineellä!

Tuotetiedot

  • laserleikatuista osista; osat sopivat toisiinsa ilman liimaa
  • 8,9 cm x 5 cm x 4,6 cm
  • suosittelema alaikäraja 14
2023-11-29T16:56:12+00:00