Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

”Merry Christmas” varjokuvaelma-kynttilä

20,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Ja me toivotamme kaikille oikein hyvää joulua – tämän hienon sisustuselementin siivittämänä! ”Merry Christmas” varjokuvaelma-kynttilä on jouludeko numero yksi, joka luo rauhaisaa ja lämmintä tunnelmaansa. Varjokuvaelman avulla heijastetaan seinälle varjoiksi ”Merry Christmas” -teksti, joka myös tanssii liekin lepatuksen tahdissa. Optinen vaikutelma on kerrassaan upea, ja on ihana katsoa varjojen leikkiä seinällä, kun ulkona on aattoilta ja elohopea painunut jo pakkasen puolelle.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa. Ulkona paukkuu pakkanen, mutta sisällä on rauhallinen ja sielukas aattoillan tunnelma. Jouluruoat paistuvat uunissa ja levittävät ihanaa tuoksuaan kotiin, glögilasi lämmittää käsiä ja kuusi on koristeltu. Tähän juhlatunnelmaan tuo viimeisen silauksen ”Merry Christmas” varjokuvaelma, joka heijastetaan kynttilän avulla seinälle. Erittäin suositeltava koristeidea jouluksi! ”Merry Christmas” varjokuvaelma-kynttilä toimitetaan metallisessa lahjarasiassa. Se sisältää ”Merry Christmas” -kirjaimet ohuina puufiguureina sekä asennuslevyn, johon kirjaimet kiinnitetään. Levyn keskelle asetetaan tuikkukynttilä, jonka valo saa kirjainfiguurit langettamaan varjonsa isoina kuvina seinille. Vaikutelma on uskomattoman tunnelmallinen ja viihtyisä, ja lisäksi liekin palamisen myötä kirjainten varjot myös hieman tanssivat seinillä. Tämä koriste on täysin nerokas ja hyvin tunnelmallinen – juuri sellaista joulun aika vielä kaipaa! Rasian mukana on myös pieni joulukirjanen, jonka sisältämä tarina voidaan lukea vaikka ruokailun päätteeksi ääneen ja näin nostattaa tunnelmaa entisestään. ”Merry Christmas” varjokuvaelma-kynttilä on lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus joulukoristeiden joukkoon. Se on taatusti erilainen ja persoonallinen deko, joka levittää tehokkaasti myös joulun sanomaan. Tilaa tämä tuote nyt ja saat juhlapyhien taikaa kotiisi!

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää tölkin, kynttilän, varjokuvat, kynttilänjalan ja asennuslevyn sekä bookletin, joka sisältää sadun sekä asennusohjeet * toimitetaan kauniissa metallirasiassa * materiaalit: metalli, puu * värit: pähkinäpuu * mitat: 3,5 cm x 12 cm x 12 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-12T01:19:46+00:00