Tarvitsetko apua?

TAMMIALE! Säästä jopa 80% valituista lahjoista  | Voimassa vain 28. tammikuuta asti.

Lisää kuvia

Mekaaninen rodeohärkä, Mikkeli

Toimitusaika: Varastossa

Etsitkö hauskaa kokemusta esimerkiksi syntymäpäiväsankarille tai vaikkapa tulevalle aviomiehelle? Tai pohditko kenties, olisiko sinusta rodeoratsastajaksi? Mekaaninen rodeohärkä on upeaa viihdettä ja hauskaa tekemistä kaikenlaisiin juhla- ja hupitilaisuuksiin. Pyörivän ja pomppivan rodeohärän selässä ei ole helppoa pysyä ja siinä se hauskuus piileekin. Katsokaa kuka ottaa parhaiten härkää sarvista ja pysyy kieputtelevassa kyydissä pisimpään! Rodeohärällä ratsastuksesta ei menoa eikä meininkiä puutu, ja se on silti täysin turvallista tekemistä!

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
6,00 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ratsastaja kokee varmasti elämänsä hyppyytykset mekaanisen rodeohärän selässä, ja kokemus saa takuulla hymyn huulille ja kutittelee mukavasti myös nauruhermoja! Paitsi ratsastaja, myös yleisö saa varmasti hauskan ja huvittavan elämyksen katsellessa monenlaisia selässäpysymisyrityksiä. Kokeile nyt turvallisesti olisiko sinusta rodeoratsastajaksi!

Vaikeustasoltaan erilaisista rodeo-ohjelmista voi valita itselleen soveituvan vaikeusasteen. Myös laitteen ohjaaja voi ohjata härkää manuaalisesti, jolloin jännittäviä ja vaativia tilanteita syntyy varmasti hyvin paljon. Ei muutakuin härkää sarvista ja ratsaille! Ajanottotaulusta voit vaivattomasti tarkistaa selässäpysymisaikasi.

Koe villin lännen tunnelma mekaanisen rodeohärän selässä! Ratsastaminen on vauhdikasta ja jännittävää tekemistä kaikenikäisille naisille ja miehille, jotka pitävät uusien asioiden kokeilemisesta ja nauttivat haasteista! Yritä pysyä selässä niin pitkään kuin mahdollista ja katso kauanko ystäväsi pysyvät vauhkon härän selässä! Tämä koukuttava ja hauska peli viihdyttää pitkään ja antaa hauskoja muistoja ja kokemuksia! Selästä tippuessa haluaisi heti takaisin ratsaille! Jos etsit hauskaa ja mieleenpainuvaa elämystä esimerkiksi polttariporukalle, syntymäpäiväsankarille tai vaikkapa hurjapäiselle puolisollesi, on rodeohärkäkokemus varmasti oikea ja osuva valinta! Hanki nyt hänelle, joka haluaa kokeille villiä ja menevää härkärodeota!

Tuotetiedot

Sesonki:

  • 1.5.–30.11.
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
^2018-01-23T18:21:20+00:00