Tarvitsetko apua?

Mehupuristin

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tuorepuristettua mehua suoraan lasiin. Tämän mehupuristimen avulla olo on kuin trooppisella saarella, vaikka ikkunasta näkyisi millainen harmaa sadekeli tahansa. Appelsiinimehua, greippimehua, sitruunamehua, ja lisää vain esimerkiksi vesi tai vissy. Herkullinen kesäinen drinkki on valmis!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ei enää tarvetta sokeroiduille kaupan mehuille tai kalliille vastapuristetuille mehuille, sillä nyt voit saada sitrushedelmien mehut kätevästi lasiin kotikonstein. Puristin on tukeva ja mehu sujahtaa näppärästi suoraan tyylikkääseen lasikarahviin, josta se on heti tarjoiluvalmis. Lisää vain vesi, vissyvesi ja jääpaloja, kenties vielä marjoja ja hedelmiä, ja virkistävä kesäbooli on valmis!

Yllätä ystäväsi vastapuristetulla appelsiinimehulla esimerkiksi brunssilla tai piknikillä. Terveellisen ei tarvitse olla kallista tai vaivalloista! Ja hieman vaivaa nyt varmasti haluaakin nähdä, kun tuloksena on herkullista ja taatusti ilman lisäaineita tai lisättyä sokeria valmistettua mehua.

Kesäkuumalla pitää juoda paljon, mutta litratolkulla pelkän veden lipittäminen saattaa alkaa tökkiä, eikä oikein ruokakaan maistu. Veden ja hedelmämehun yhdistelmä on raikas ja ravitseva kesäjuoma, joka valmistuu tämän puristimen avulla sananmukaisesti käden käänteessä!

Tuotetiedot

Mehupuristin

  • Materiaali: lasi, PP-muovi
  • Mitat: 12,5 x 15,8 x 23,4 cm
  • Kaksi vaihdettavissa olevaa kantta
2020-11-28T06:26:02+00:00