Tarvitsetko apua?

Mehujäämuotit Hämähäkki

10,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä hämähäkkimehujää-muottisarja on täydellinen seuraavaan halloweeniin! Muottien avulla saat kätevästi valmistettua säikyttäviä hämähäkkimehujäitä, jotka varmasti maistuvat niin sinulle kuin lapsillesikin. Yhdistä hyvänmakuiseen mehuun ja mehujäät ovat valmiita!

Other customers bought

Kuvaus

Odotatko jo innolla seuraavaa halloweenia tulevaksi? Jos näin on, meillä on sinulle hyviä uutisia! Uudet hämähäkki-mehujäämuottimme ovat ensi halloweenin ehdottomasti paras uutuus, sillä niillä valmistat kemuillesi maistuvat sekä pelottavat mehujäät käden käänteessä. Muotteja on uskomattoman helppo käyttää; kaada vain haluamasi juoma muotin sisään ja anna olla pakkasessa kunnes juoma on jäätynyt. Tämän jälkeen mehujää on valmis tarjoiltavaksi, ja voitkin jo mielessäsi kuvitella lasten kiljunnat kauhusta. Mikä sen parempaa halloweenina kuin pelottavan makea yllätys!

Pakettiin sisältyy kaksi mustaa hämähäkkimuottia, joista molemmat on valmistettu laadukkaasta Resistant-silikonista, joka on äärettömän helppo puhdistaa ja käytettävissä uudestaan. Hanki nyt upeat hämähäkkimehujäämuotit, jotka ovat loistava lahjaidea lapsellesi tai lastesi ystäville tai erinomaisen mainio lisä suunnitteilla oleviin halloween-kekkereihisi!

Tuotetiedot

Mehujäämuotit Hämähäkki

  • Sisältää 2 mehujäämuottia
  • Mitat: 16 x 11 x 1,7 cm
  • Ei alle 3-vuotiaille lapsille - tukehtumisvaara (sisältää pieniä osia!)
  • Materiaali: Silikoni
  • Väri: Musta
2022-01-24T18:31:59+00:00