Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Maustesiivilä Kanankoipi

10,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Keittojen ja kastikkeiden maustaminen laakerinlehdillä, kokonaisilla neilikoilla, tuoreilla rosmariinin oksilla sekä erilaisilla pippureilla tuo makoisan lopputuloksen. Tämän kätevän maustesiivilän avulla maustamisesta tulee helpompaa, sillä mausteet ovat ja pysyvät siivilässä mutta maku siirtyy ihanasti ruokaan aivan kuten ennenkin! Rosmariinin oksien osia ja pippureita ei vain tarvitse enää kerätä erikseen ruoasta pois ennen sen tarjoilua. Tämä kanankoiven mallinen maustesiivilä helpottaa ruoanlaittoa ja on siksi mainio lahja kaikille kotikokeille!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Erilaisilla yrteillä, maustepippurilla ja laakerinlehdillä saa keittoihin, kastikkeisiin ja pataruokiin herkullisen maun mutta ruokailuvaiheessa niitä ei ruoan seassa enää kaivata. On aika karvasta puraista kokonaista maustepippuria kesken nautinnollisen ruokailun. Tästä syystä moni haluaakin ottaa pippurit ja laakerinlehdet pois kastikkeesta ja padasta ennen ruoan tarjoilua. Kanankoipi-maustesihdin avulla ruokiin saa herkulliset maut perinteiseen tapaan ilman, että joutuu kerämään liemestä rosmariinin oksien osia, laakerinlehtiä ja pippureita erikseen pois.

Maustamisvaiheessa mausteet laitetaan kätevästi maustesiivilään, siivilä suljetaan ja sen jälkeen se laitetaan halutuksi ajaksi kastikkeen joukkoon. Vitsikkään muotonsa ansiosta maustesiivilä voidaan jättää myös keiton joukkoon, kun ruokaa tarjoillaan. Kanakeittoon maustesiivilä sopii ilman muuta mutta myös kasviskeitossa siivilä antaa oman hauskan koristeellisen lisänsä. Maustesiivilä kätkee sisäänsä kokin käyttämät mausteet, kuten ehkä valkosipulin ja yrtit sekä pippurit tai paprikaa ja chili-paprikaa kuutioina. Jokaisella kokilla on omat niksinsä ja salansa keittojen ja kastikkeiden maustamisessa ja siivilä helpottaa tätä tärkeää ruoanlaiton vaihetta. Glögin valmistuksessa kanelitangon palaset, pomeranssinkuori, neilikat ja kardemummat laitetaan siivilän sisässä maustettavaan juomaan ja annetaan vaikuttaa parin päivän ajan. Helppoa ja siistiä! Tilaa maustesiivilä lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle!

Tuotetiedot

Kanankoipi-maustesiivilä

  • Pakkauksessa yksi avattava maustesiivilä
  • Väri: oranssi-valkoinen
  • Materiaali: silikoni
  • Mitat: 13 x 5 x 6 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T18:36:41+00:00